Djevojke iz benda Hurricane poslale su veliki pozdrav gledateljima Nove TV, ali i osvrnule se na našu predstavnicu Albinu Grčić kojoj su također uputile specijalnu poruku.

Galerija


Članice grupe Hurricane, koje u finalu Eurosonga u Rotterdamu predstavljaju Srbiju s pjesmom "Loco Loco", poslale su poseban pozdrav gledateljima Nove TV. 

Vezani članci Marija Šerifović - 6 Danas ponosno bodri djevojke iz Hurricanea, a ovako je izgledala moćna i pobjednička izvedba Marije Šerifović! Hurricane Legendarni glumac čestitao vatrenim hurikankama na ulasku u finale Eurosonga: "Rekao sam vam! Sjajno"

"Veliki pozdrav za Novu TV i sve gledatelje iz Hrvatske", rekle su atraktivne djevojke. Zahvalile su se na podršci i istaknule da se nadaju da će im Hrvati dati potporu svojim glasovima i u finalu. 

Sanja Vučić, Ksenija Knežević i Ivana Nikolić uputile su i specijalnu poruku za Albinu Grčić koja se unatoč odličnom nastupu s pjesmom "Tick-Tock" nije uspjela plasirati u finale. 

U videu saznajte što su sve rekle djevojke iz grupe Hurricane. 

Inače, i Albina se oglasila u objavi na Instagram storyju pozvala sve svoje pratitelje da glasuju za atraktivne Srpkinje. 

Prije 15 godina Sevka je na Eurosongu pjevala ''Moju štiklu'', podrška u Grčkoj tada joj je bio bivši zaručnik, pogledajte fotke!

Chandler zabrinuo otužnom pojavom, a svi komentiraju i nekad zgodnog Joeyja, evo koliko je ostalo od imidža velikog zavodnika!