Sandra Perković na Instagramu je objavila seksepilnu fotografiju, pa dobila tisuće komentara i lajkova od svojih obožavatelja.

Galerija


Naša najuspješnija atletičarka Sandra Perković nakon nekog vremena na svom je Instagramu objavila fotografiju na kojoj se pohvalila bujnim dekolteom pozirajući u uskom bijelom topiću.

Vezani članci Iva Jerković - 4 Iva Jerković objavila fotku u drugačijem izdanju nego inače pa joj Sandra Perković ostavila zanimljiv komentar Sandra Perković - 2 Poznati Hrvati otkrivaju kako su se promijenili nakon što im je život visio o koncu!

"Nemoj me podcjenjivati, draga! Od izgleda dame do izgleda iz geta mogu doći u dvije i pol sekunde", napisala je Sandra, koja je na fotografiji besprijekorno našminkana.

Sandru na Instagramu trenutačno prati 112 tisuća obožavatelja, od kojih su joj mnogi uputili komplimente za ovakvo izdanje.

"Kad te mater lipu rodi", "Ljepoto", "Super slika, sviđa mi se", "Apsolutno predivna", "Kao vino", Predivna! I poprilično drugačija žena od one koja na terenu baca disk", "Kakva žena", "Lijepa i lijepe usne", Predivna Sandra sa zlatnim srcem, većim od svemira", "Uvijek lijepa, privlačna, ženstvena, simpatična" "Sandru za voditeljicu države! Lijepa Sandra naša liderica! Mi te volimooo", "Impresioniran sam", samo su neki tisuće komentara koje je dobila.

Sandra je nedavno uživala na romantičnom odmoru u Istanbulu sa svojim dečkom Edisom Elkasevićem, s kojim je u vezi deset godina.

Indiru sa snimanja jedva potjerali kući, a imala je i nesporazum: "Zato želim poručiti da ne bude zabune.."