ulazi u "Čistu ljubav"

Hoće li šarmirati Branku? Sandi dobio prvu ulogu: "Bio sam poprilično nesiguran"

Sandi Cenov i Olga Pakalović (FOTO: PR) Sandi Cenov i Olga Pakalović (FOTO: PR) 1/3 >> Pogledaji ovu galeriju Sandi Cenov i Olga Pakalović (FOTO: PR) Sandi Cenov (FOTO: PR) +0 Sandi Cenov, Olga Pakalović (FOTO: PR) Galerija

Sandi Cenov spreman je za novi izazov. Omiljeni pjevač dobio je ulogu u seriji "Čista ljubav".

Idućeg tjedna u najgledanijoj seriji "Čista ljubav" napetosti neće nedostajati. Vrhunskom glumačkom castu pridružuju se Filip Juričić, ali i pjevač Sandi Cenov.

Pogledaj i ovo Sandi Cenov Prije 18 godina Sandi Cenov lijepu odvjetnicu pred oltar je odveo nakon samo tri mjeseca poznanstva, ona se pohvalila fotografijama s vjenčanja!

Sandija ćemo vidjeti u ulozi oca dječaka Pavića, Mašinog prijatelja, s kojim će Branka (Olga Pakalović) izaći na spoj. "Od samog početka emitiranja serije 'Čista ljubav', cijela moja obitelj i ja smo se potpuno 'navukli' na nju. Kako je gluma poprilično bliska mom glazbeničkom pozivu, odmah mi se u glavi rodila ideja da bih se baš volio okušati i u tome, s obzirom da iza sebe imam četrdesetak snimljenih spotova. Podrška mojih klinaca za to je bila neizmjerna. Tata u Čistoj ljubavi! To je to! Naravno da sam na castingu bio poprilično nesiguran u svoje glumačke sposobnosti, pa sam ekipu zamolio da mi iskreno kažu ako mi ne ide, pa da sve zaboravimo i da se ne brukam bez veze.

Sandi Cenov (FOTO: PR) Sandi Cenov (FOTO: PR)

Međutim, eto prošao sam na i dobio ulogu tate malog Pavića. Na setu je bilo opušteno i svi su u ekipi bili itekako dobrodošla podrška za novopečenog glumca. Hvala svima! Kako još nisam vidio ni sekunde snimljenog materijala, s velikim nestrpljenjem čekam da vidim kako je sve to ispalo. Nadam se da će moja publika biti zadovoljna s mojom glumačkom avanturom. Veliki pozdrav svim fanovima 'Čiste ljubavi' od 'tate malog Pavića", poručio je Sandi.

Sandija ćemo dakle vidjeti u ulozi razvedenog, dobrostojećeg veterinara te velikog zavodnika, Lovre Pavića. Hoće li Branka pasti na šarm ovog udvarača ili će naklonost prema Blažu (Dado Ćosić) ipak prevladati, tek ćemo vidjeti.

Sandi Cenov i Olga Pakalović (FOTO: PR) Sandi Cenov i Olga Pakalović (FOTO: PR)

U novim nastavcima vidjet ćemo i kako se Jasna (Sanja Vejnović) napokon vraća svojoj kući te kako, korak po korak, nastavlja sa svojim životom. Emina (Sementa Rajhard) i Vlado (Marko Petrić) nailaze na sve više problema u kafiću, a Sonja (Tara Rosandić) će optužiti Ranka da je on natjerao Milana (Saša Anočić) na samoubojstvo. Više o ulasku Filipa Juričiča u seriju pročitajte OVDJE.

Nove nastavke ''Čiste ljubavi'' ne propustite od ponedjeljka do petka od 20.15 sati na Novoj TV!
 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene