Sjajna stvar

Nestvarno dobra izvedba Sandija Cenova: Poslušajte ''Ljubi san vašu kćer''

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

Sandi Cenov obradio je pjesmu Ibrice Jusića.

Izuzetno moćno, a istovremeno prepuno emocije i duše. Samo tako, u jednoj se rečenici može opisati novo glazbeno iznenađenje Sandija Cenova.

Pogledaj i ovo Sandi Cenov i Tomislava Dukić čovjek s iskustvom Naš pjevač u prošlosti je ljubio dvije misice, a sada je pomogao odabrati i novu najljepšu Hrvaticu!

Evergreen 'Ljubi san vašu kćer' legendarnog dubrovčanina Ibrice Jusića dobio je novi glazbeni 'vijek' u nestvarno dobroj izvedbi Sandija, za koju se već sada može predvidjeti kako će postati pravi hit.

Cijela je priča otkrio nam je Sandi, krenula sasvim slučajno kada su ga na jednoj gaži tražili da odsvira pjesmu po svom guštu, za dušu. Nakon što su svi ostali 'osupnuti' izvedbom upravo ove pjesme te nakon što je nekoliko dana kasnije kod kuće sasvim slučajno u starom rokovniku pronašao papir s tekstom iste, koji mu je sam Ibrica izdiktirao na jednoj kavi početkom devedesetih, odlučio je kako su to sve znakovi da treba snimiti skladbu, ali kao sasvim novu pjesmu, u novom aranžmanu i sa svojim bendom.

Tako je nakon dvadeset pet godina 'Ljubi san vašu kćer' zasluženo zaživjela kao sasvim nova pjesma. "Prvi puta pjevam na ikavici i nadam se da je dobro. Istovremeno, ovo je na neki način moje vraćanje duga Dalmaciji, gdje me izuzetno sve ovo vrijeme moje karijere cijene, vole i poštuju. Ovo je jedna od pjesama koju pjevam za svoju dušu. Kamen mi je pao sa srca kada sam Ibrici pustio pjesmu, a on mi je rekao da je dobro, da mu se jako sviđa. Što reći osim, da se nadam kako će publika i obožavatelji reagirati na isti način", kazao je Sandi.
Uostalom, kako zvuči 'Ljubi san vašu kćer' u izvedbi Sandija Cenova i aranžmanu Igora Ivanovića, najbolje da se uvjerite sami.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene