Samuel L. Jackson počastio se kokicama na Cvjetnom trgu u Zagrebu.

Galerija


Slavni holivudski glumac Samuel L. Jackson posljednjih nekoliko dana boravi u Zagrebu, gdje snima drugi nastavak filmskog hita "The Hitman's Wife's Bodyguard", a svaki slobodni trenutak koristi za opuštanje.

Vezani članci Oštećene zgrade nakon potresa u Zagrebu - 4 Nakon potresa, u Zagrebu s oštećenih zgrada padaju cigle: "S krova je sletio komad. Tresla sam se i plakala. A u blizini su tri škole" Sandra Šikić, zamjenica ravnatelja NZJZ Dr. Andrija Štampar Do kasnog poslijepodneva potvrđeno više od 450 novih zaraženih u Zagrebu, testiranja traju do duboko u noć: "Može se dogoditi da broj bude i veći sutra"

Samuel je tako snimljen u pauzi snimanja koju je odlučio iskoristiti i počastiti se kokicama kod jednog od poznatih zagrebačkih kokičara na Cvjetnom trgu. Jednom od najpopularnijih zagrebačkih lokacija Samuel je prošetao u ležernoj sivoj trenirci i tenisicama, a pogled je sakrio iza sunčanih naočala i šilterice.

70-godišnji glumac prije nekoliko je dana napravio pomutnju u zagrebačkom restoranu s bosanskim specijalitetima, družio se s piscem Hrvojem Šalkovićem, a u trenucima dok se nije odmarao snimao je scene sa Salmom Hayek.

Holivudska ekipa proteklih je tjedana boravila u Rovinju, Rijeci i Karlovcu, a sada se nalazi u Zagrebu, gdje će ostati do kraja mjeseca.

Slavna manekenka puhala rođendanske svjećice, pa umalo pokazala i više nego što je htjela