Ostaje tu nekoliko dana

Salma Hayek stigla u Zagreb: Prošetala metropolom u društvu Samuela L. Jacksona

Salma Hayek i Samuel L. Jackson (Foto: Privatna fotografija) Salma Hayek i Samuel L. Jackson (Foto: Privatna fotografija) Privatna fotografija 1/11 >> Pogledaji ovu galeriju Salma Hayek (Foto: Profimedia) Salma Hayek (Foto: Instagram) Salma Hayek i Francois-Hanri Pinault (Foto: Instagram) Salma Hayek i Francois-Henri Pinault na Brijunima (Foto: Privatne fotografije) Salma Hayek (Foto: Profimedia) Salma Hayek (Foto: Profimedia) Salma Hayek (Foto: Profimedia) Salma Hayek (Foto: Instagram) Salma Hayek (Foto: Instagram) Salma Hayek i Samuel L. Jackson (Foto: Privatna fotografija) +0 Salma Hayek i Samuel L. Jackson (Foto: Privatna fotografija) Galerija

Povod je nastavak snimanja filma "Hitman's Wife Bodyguard" u kojem Salma Hayek ima glavnu ulogu.

Nakon Samuela L. Jacksona, i Salma Hayek stigla je u Zagreb.

Pogledaj i ovo Salma Hayek i Samuel L. Jackson (Foto: Privatna fotografija) Virilo se preko ograde U Zagrebu nastavljeno snimanje holivudskog filma: Helikopter u Klaićevoj izazvao veliki interes građana

Povod je nastavak snimanja holivudskog filma "Hitman's Wife Bodyguard" čiji se set nakon Rovinja i Rijeke planirano preselio u glavni grad.

Kadrovi za film snimani su u zagrebačkoj Prvoj ekonomskoj školi u Medulićevoj ulici, a očekivano, holivudske zvijezde izazvale su veliki interes slučajnih prolaznika.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Croatia Airlines (@croatia.airlines) on

Samuel je stigao nešto prije Salme, baš kao što je to bio slučaj i u Rovinju, a to smo saznali nakon što se pisac Hrvoje Šalković pohvalio s nekoliko zajedničkih fotografija s glumcem iz restorana "Brewbites" kojeg trenutno vodi.

Salma je posljednjih dana uživala u Istri koju je istražila uzduž i poprijeko i nakon što se filmski set preselio u Trst, a zatim i u Rijeku, pa se nadamo kako će idućih dana tako razgledati i metropolu.

Treće veliko ime spoemnutog filma, Ryan Reynolds, još sinoć je bio u New Yorku na premijeri filma "Pokemon Detective Pikachu" na kojoj je glavna zvijezda bila njegova supruga Blake Lively koja je iznenadila trećom trudnoćom.

Brojne akcijske scene filma "Hitman's Wife Bodyguard" trebale bi se snimati i u Muzeju Mimara

1/9 >> Pogledaji ovu galeriju Adele (Foto: AFP) Adele (Foto: AFP) Adele (Foto: AFP) Adele (Foto: AFP) +4 Adele (Foto: AFP) Celebrity Nekad je bila bucka s natapiranom kosom, a onda je promijenila izgled i napucala muža milijunaša

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene