Holivudski glumac Samuel L. Jackson u metropolu je stigao prije nekoliko dana zbog snimanja filma "The Hitman's Wife's Bodyguard".

Galerija


Samuelu L. Jacksonu očito odgovara boravak u Zagrebu.

Vezani članci Na Trgu bana Jelačića na čovjeka pao dio konstrukcije sa zgrade Na Trgu bana Jelačića na čovjeka pao dio konstrukcije sa zgrade, teško je ozlijeđen: "Samo je ležao i mislila sam da je gotov. To je bio grozomoran zvuk željeza" Tomislav Tomašević Tomašević predstavio program i najavio velike promjene: "Pred nama su povijesni lokalni izbori, na njima se bira vizija Zagreba"

Holivudski glumac u metropolu je stigao prije nekoliko dana zbog snimanja filma "The Hitman's Wife's Bodyguard", a nedjelju je odlučio provesti u jednom poznatom zagrebačkom restoranu s bosanskom kuhinjom, Sofri u centru Green Gold.

Čim je stigao na večeru, bilo je potpuno jasno da neće pojesti obrok u miru jer su ga prisutni gosti i osoblje odmah prepoznali te požurili vidjeti ga i snimiti.

Unatoč tome, glumac je bio odlično raspoložen te čitavo vrijeme nije skidao veliki osmijeh s lica, što se može vidjeti na snimci koju nam je poslao čitatelj koji se zatekao u pravo vrijeme na pravom mjestu.

U Zagreb je stigla i Salma Hayek, koja je snimila prve scene, no još se uvijek nije oglasila na društvenim mrežama da milijunima svojih obožavatelja objasni gdje je. Preciznije, objavila je fotografiju sa zagrebačkih ulica, no nigdje nije označila gdje je ona snimljena. Drugu fotografiju snimila je u krevetu da bi pokazala kako izgleda bez šminke.

No za to još ima vremena jer će glumci boraviti u Hrvatskoj do kraja ovog mjeseca. S nestrpljenjem se očekuje i dolazak Ryana Reynoldsa!

Meghan Markle zbog komplikacija će morati inducirati porod?