Zna što je dobro

Ne može odoljeti čarima Istre: Salma Hayek s ekipom posjetila vinariju i uživala u tamošnjim delicijama

Salma Hayek (Foto: Profimedia) Salma Hayek (Foto: Profimedia) Profimedia 1/10 >> Pogledaji ovu galeriju Salma Hayek (Foto: Profimedia) Salma Hayek (Foto: Instagram) Salma Hayek i Francois-Hanri Pinault (Foto: Instagram) Salma Hayek (Foto: Instagram) Salma Hayek (Foto: Profimedia) Salma Hayek (Foto: Profimedia) Salma Hayek i Samuel L. Jackson na snimanju u Rovinju Salma Hayek i Samuel L. Jackson na snimanju u Rovinju Salma hayek na Brijunima (Foto: Instagram) +0 Salma Hayek (Foto: Instagram) Galerija

Salma Hayek istražuje ljepote Istre i uživa u njezinim čarima.

Dok njezin kolega Samuel L. Jackson uživa u centru Zagreba, Salma Hayek još uvijek istražuje ljepote Istre u kojoj boravi zbog snimanja holivudskog hita "The Hitman's Wife Bodyguard".

Pogledaj i ovo Salma Hayek - 2 "Wow, superžena" Čini se da je 57-godišnja glumica itekako svjesna svoje ljepote, najnovije fotografije u badiću koje je objavila to i potvrđuju!

Salma je tako degustirala istarska vina u jednoj od tamošnjih vinarija koja se posjetom slavne glumice pohvalila na društvenim mrežama.

"Danas smo imali veliku čast ugostiti Salmu Hayek. Hvala što si nas posjetila", napisali su uz objavljenu fotografiju na profilu na Instagramu.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Wine Hotel & Winery (@meneghetti_istra) on

 Salma ne krije koliko su je ljepote Hrvatske oduševile pa je već nekoliko navrata podijelila fotografije na svom profilu na Instagramu koje su vidjeli milijuni njezinih obožavatelja diljem svijeta. 

Između ostalog pohvalila se posjetom Brijunima, gdje joj se pridružio i suprug Francois-Henri Pinault, čestitala je Uskrs iz Rovinja, a istražila je delicije koje su u ponudi na rovinjskoj tržnici

  1/9 >> Pogledaji ovu galeriju Meghan Markle (Foto: AFP) Meghan Markle (Foto: AFP) Meghan Markle i princ Harry (Foto: Getty Images) Trudna Meghan Markle (Foto: AFP) +4 Meghan Markle i princ Harry (Foto: Getty Images) Celebrity Zbog ove objave kraljevskog dvora javnost misli da je Meghan Markle rodila

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene