Salma Hayek istražuje ljepote Istre i uživa u njezinim čarima.

Galerija


Dok njezin kolega Samuel L. Jackson uživa u centru Zagreba, Salma Hayek još uvijek istražuje ljepote Istre u kojoj boravi zbog snimanja holivudskog hita "The Hitman's Wife Bodyguard".

Vezani članci Danijel Ferić Ferić se ne miri s porazom, najavio žalbu Ustavnom sudu: ''Pokazalo je da su izbori za župana u Istri kontaminirani'' PR Brzi i žestoki 9

Salma je tako degustirala istarska vina u jednoj od tamošnjih vinarija koja se posjetom slavne glumice pohvalila na društvenim mrežama.

"Danas smo imali veliku čast ugostiti Salmu Hayek. Hvala što si nas posjetila", napisali su uz objavljenu fotografiju na profilu na Instagramu.

 Salma ne krije koliko su je ljepote Hrvatske oduševile pa je već nekoliko navrata podijelila fotografije na svom profilu na Instagramu koje su vidjeli milijuni njezinih obožavatelja diljem svijeta. 

Između ostalog pohvalila se posjetom Brijunima, gdje joj se pridružio i suprug Francois-Henri Pinault, čestitala je Uskrs iz Rovinja, a istražila je delicije koje su u ponudi na rovinjskoj tržnici

 

Zbog ove objave kraljevskog dvora javnost misli da je Meghan Markle rodila