Očarana Istrom

Salma Hayek čestitala Uskrs iz Rovinja s detaljem koji danas svi imamo u svojim domovima

Salma Hayek (Foto: Instagram) Salma Hayek (Foto: Instagram) Instagram 1/8 >> Pogledaji ovu galeriju Salma Hayek (Foto: Instagram) Salma Hayek i Francois-Henri Pinault na Brijunima (Foto: Privatne fotografije) Salma Hayek i Francois-Henri Pinault na Brijunima (Foto: Privatne fotografije) Francois-Henri Pinault, Salma Hayek (Foto: Profimedia) Salma Hayek i Francois-Hanri Pinault (Foto: Getty Images) Salma Hayek i Samuel L. Jackson na snimanju u Rovinju Salma Hayek i Ryan Reynolds (Foto: Profimedia) +0 Salma Hayek (Foto: Instagram) Galerija

Salma Hayek u Lijepu našu stigla je zbog snimanja drugog nastavka filma "The Hitman's Bodyguard".

Salma Hayek nedavno je po prvi put posjetila Hrvatsku.

Pogledaj i ovo Ryan Reynolds (Foto: Instagram) Hrabar potez! Noćno kupanje Ryana Reynoldsa u Rovinju: Evo kako je reagirao nakon skoka u ledeno more

52-godišnja meksička glumica u Lijepu našu stigla je zbog posla, točnije snimanja drugog nastavka filma "The Hitman's Bodyguard" u kojem glume još dvije holivudske zvijezde, Ryan Reynolds i Samuel L. Jackson.

Salma se odmah tada pohvalila fotografijom s rovinjskih ulica, a nedavno je u tajnosti posjetila i Brijune sa suprugom, francuskim milijarderom Francoisom-Henrijem Pinaultom. Tamo se vozila u Titovom legendarnom cadillacu, isprobavala istarske specijalitete, a zatim razgledala Brijune. A čini se kako joj nije lako otići iz Hrvatske.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Salma Hayek Pinault (@salmahayek) on

Naime, iako se filmski set preselio u Trst, Salma se na Instagramu pohvalila da je trenutno ponovno u Rovinju, a upravo je od tamo obožavateljima čestitala Uskrs pozirajući s čokoladnim zecom u rukama.

"Sretan Uskrs iz Hrvatske", poručila je pozirajući u prigodnoj majici s likom zeca, a iza nje prostirao se prekrasni pogled na Rovinj i njegovu najpoznatiju znamenitost, crkvu sv. Eufemije.

I Reynolds i Jackson oduševili su se ljepotom istarskog gradića kojeg su danima promovirali na društvenim mrežama na kojima imaju milijune obožavatelja, pa je ovo odlična i besplatna promocija za Hrvatsku koja je stigla u pravi tren, neposredno prije nove turističke sezone.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Salma Hayek Pinault (@salmahayek) on

Ekipa spomenutog filma 1. svibnja bi trebala doći u Zagreb, gdje bi se akcijske scene trebale snimati u Muzeju Mimara te na školskom igralištu u Klaićevoj ulici.

1/11 >> Pogledaji ovu galeriju Georgina Rodriguez (Foto: Instagram) Georgina Rodriguez (Foto: Instagram) Cristiano Ronaldo u Dubrovniku (Foto: Dnevnik.hr) - 1 Cristiano Ronaldo u Dubrovniku (Foto: Dnevnik.hr) - 2 +6 Cristiano Ronaldo u Dubrovniku (Foto: Dnevnik.hr) - 3 Celebrity Kakav pogled: Ronaldova Georgina objavila prvu fotografiju iz Dubrovnika  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene