Hvala na promociji

Salma Hayek objavila fotke s Brijuna: "Ne dirajte životinje, ali se pobrinite da dirate svog supruga"

Salma Hayek i Francois-Hanri Pinault (Foto: Instagram) Salma Hayek i Francois-Hanri Pinault (Foto: Instagram) instagram 1/9 >> Pogledaji ovu galeriju Salma Hayek i Francois-Hanri Pinault (Foto: Instagram) Salma hayek na Brijunima (Foto: Instagram) Salma Hayek i Francois-Henri Pinault na Brijunima (Foto: Privatne fotografije) Salma Hayek i Francois-Henri Pinault na Brijunima (Foto: Privatne fotografije) Francois-Henri Pinault, Salma Hayek (Foto: Profimedia) Francois-Henri Pinault, Salma Hayek (Foto: Profimedia) Salma Hayek (Foto: Profimedia) Salma Hayek (Foto: Instagram) +0 Salma Hayek i Samuel L. Jackson na snimanju u Rovinju Galerija

Salma Hayek i suprug Francois-Henri Pinault nedavno su boravili na Brijunima.

Prije nekoliko dana Salma Hayek posjetila je Brijune.

Pogledaj i ovo Salma Hayek i Francois-Henri Pinault - 1 Sad je ne ispušta iz ruke Zbog seksi izdanja latino ljepotice suprug se nije odvajao od nje, a teško je povjerovati da je on nju prevario!

Tamo je stigla s filmskog seta u Italiji u društvu supruga, francuskog milijardera Françoisa-Henrija Pinaulta.

Par se vozio u Titovom Cadillacu, ručao domaće delicije, a zatim detaljno razgledao Brijune.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Salma Hayek Pinault (@salmahayek) on

Portal Dnevnik.hr tada je dobio ekskluzivne fotografije holivudskog para, a sada je Salma objavila i nekoliko fotografija na svom Instagram profilu na kojem ju slijedi gotovo 10 milijuna ljudi.

"Molim vas da ne dirate životinje, ali se pobrinite da dirate svog supruga", napisala je pored fotografija meksička glumica kojoj bi na izgledu pozavidjele i puno mlađe žene.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Salma Hayek Pinault (@salmahayek) on

Ipak, 52-godišnjakinja snimljena je kako mazi zebru, ali i kako grli voljenog supruga na ostacima rimske vile.

Time je glumica još jednom odlično ispromovirala hrvatsku obalu od koje se očito ne može odvojiti, što nam je itekako dobro došlo pred početak još jedne turističke sezone.

Hvala, Salma! 

1/7 >> Pogledaji ovu galeriju Cristiano Ronaldo (Foto: Instagram) Cristiano Ronaldo (Foto: Instagram) Christiano Ronaldo u Dubrovniku (Foto: Dnevnik.hr) Georgina Rodriguez (Foto: Instagram) +2 Cristiano Ronaldo (Foto: Getty) - 3 Celebrity Od iznosa će vam se zavrtjeti u glavi: Evo koliko Ronaldo plaća privatni avion kojim je stigao u Hrvatsku

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene