Salma Hayek posljednjih se dana nalazi u Splitu u kojem s kolegom Owenom Wilsonom snima film "Bliss".

Galerija


Čekao se trenutak kada će se zanosna Meksikanka javiti iz Dalmacije.

Vezani članci Owen Wilson, Salma Hayek (Foto: Ivo Cagalj/PIXSELL) Ovaj put se nisu uspjeli sakriti! Svjetski poznata glumačka imena od ranog jutra rade punom parom Salma Hayek (Foto: Ivo Čagalj/PIXSELL) Hrvatska joj odlično stoji: Holivudska ljepotica uhvaćena pri izlasku iz galerije Meštrović u Splitu

Salma Hayek posljednjih se dana nalazi u Splitu u kojem s kolegom Owenom Wilsonom snima film "Bliss".

Iako su ih domaći fotografi pratili na svakom koraku, glumci se nisu javljali obožavateljima na društvenim mrežama iz Lijepe naše, što je posebno bilo neobično za 52-godišnju glumicu.

Podsjetimo, prije nekoliko mjeseci Salma je snimala film "The Hitman's Wife Bodyguard" s Ryanom Reynoldsom i Samuelom L. Jacksonom u Rovinju i Zagrebu, a u stankama od snimanja sa suprugom Francoisom-Henrijem Pinaultom posjetila je i prelijepe Brijune.

Tada je objavila nekoliko fotografija s atraktivnih lokacija te nahvalila Hrvartsku uzduž i poprijeko svojih više od 10,7 milijuna pratitelja na Instagramu.

Ipak, glumica se sada napokon oglasila iz Splita snimkom na kojoj vozi brod po noći. Iako snimka nema zvuka, izgledalo je kao da se meksička ljepotica odlično zabavlja, a pored fotografije je napisala što misli o našoj zemlji.

"Volim te, Hrvatska", kratko je poručila, dok je njoj holivudska kolegica Zoe Saldana poručila kako je prekrasna. Mi se slažemo s tom tvrdnjom, a moramo primijetiti i kako Salmi itekako dobro stoji boravak na našoj obali. 

Velika televizijska faca šokirala izgledom: Ulicama luta tužnog lica i raščupan