Samuel L. Jackson u Rovinju je na setu holivudskog filma čvrsto zagrlio svoju kolegicu Salmu Hayek, a jasno nam je i zašto. Salma svojim izgledom oduševljava.

Galerija


Nove fotografije sa snimanja holivudskog filma "The Hitman's Wife's Bodyguard" pokazuju kako se dobro glumački kolege slažu. 

Vezani članci Salma Hayek (Foto: Profimedia) Salma Hayek prigodnim se videom oprostila od Hrvatske: ''Bila je to jedna divna avantura'' Snimanje filma \"The Hitman\'s Wife\'s Bodyguard\" (Foto: Marin Tironi/PIXSELL) Noćna akcija na krovu javne garaže iza jednog hotela iznenadila Zagrepčane

Samuel L. Jackson tako je za potrebe snimanja žestoko obgrlio glumačku divu Salmu Hayek, koja je za tu prigodu bila utegnuta u crni lateks kombinezon koji je savršeno istaknuo sve njene obline. 

Da se dobro zabavljaju na snimanju u Rovinju, glumci su već dokazali svojim objavama na društvenim mrežama. Divili su se ljepotama Rovinja, kao i uživali u lokalnim hrvatskim proizvodima. 

Ryan Reynolds, Salma Hayek i Samuel L. Jackson velike su glumačke ličnosti koje trenutno u Rovinju, koji "glumi" talijansku Amalfi obalu, snimaju nastavak filmske uspješnice, a očekuje se da će se uskoro preseliti u Zagreb te tamo snimati na lokacijama Muzeja Mimara i školskom igralištu Klaićeve ulice.

Crno latekst izdanje Salme Hayek tek je posljednja provokativna fotografija lijepe glumice, jer je svoje obožavatelje već počastila s nekoliko koje mame uzdahe, a snimljene su upravo u Rovinju.

Hrvatski reprezentativac raznježio obožavatelje najnovijom fotkom na Instagramu: "Svaka čast majstore!"