U Splitu je u ponedjeljak počelo snimanje filma ''Bliss'', u kojem glavne uloge imaju Owen Wilson i Salma Hayek.

Galerija


Snimanje filmskih scena za film ''Bliss'' s holivudskim glumcima Owenom Wilsonom i Salmom Hayek započelo je u srijedu ujuro u Splitu, u ulici Šetalište Ivana Meštrovića, a narednih dana snimat će se i na lokacijama u staroj gradskoj jezgri.

Vezani članci Salma Hayek i Owen Wilson u konobi Fetivi (Foto: Instagram) Salma Hayek i Owen Wilson omastili brk u poznatoj splitskoj konobi, vlasnici se pohvalili fotkom Owen Wilson, Salma Hayek (Foto: Ivo Cagalj/PIXSELL) Ovaj put se nisu uspjeli sakriti! Svjetski poznata glumačka imena od ranog jutra rade punom parom

Wilson je u Split stigao u petak pa društvenim mrežama već kolaju njegove fotografije s obožavateljima za koje je rado pozirao, a obišao je jedan od najpoznatijih splitskih restorana. Salma je u Hrvatsku stigla nekoliko tjedana nakon što je u Zagrebu i Rovinju snimala scene za film "The Hitman's Wife Bodyguard".

Iz grada Splita su zbog svega navedenoga zamolili građane na poštivanje privremene prometne regulacije postavljene u skladu s elaboratima koje je odobrio Grad Split, kao i strpljenje i razumijevanje ako se nađu u prometnim zastojima. Riječ je o filmu vrhunske produkcije čije će emitiranje za Split biti odlična svjetska reklama i promocija destinacije. 

Kako je objasnio gradonačelnik Andro Krstulović Opara, promocija destinacija na filmu jedan je od najisplativijih oblika promocije, posebno kada se radi o ovako velikim projektima koji će doći pred milijune gledatelja diljem svijeta. Pozvao je svoje sugrađane na dobro domaćinstvo glumcima, koje su proteklog vikenda već i pokazali prema Owenu Wilsonu.

Supruga starijeg od sebe 25 godina brižno je pridržavala na putu prema zabavi kanadskog milijardera