Salma Hayek tijekom boravka u Hrvatskoj boravila je u Rovinju, Rijeci, Zagrebu, a posjetila je i Brijune.

Galerija


Od početka travnja u Hrvatskoj su boravile brojne svjetske zvijezde, a sve zbog snimanja filma ''The Hitman's Wife's Bodyguard''. Među njima bili su Ryan Reynolds, Samuel L. Jackson i Salma Hayek. Holivudska se glumica nakon mjesec i pol boravka u Lijepoj Našoj s malim prekidima prigodno oprostila od Hrvatske.

Vezani članci Ryan Reynolds (Foto: Instagram) Reynolds u šaljivu tonu hvali Lijepu Našu: "Ako će vas negdje uzastopce udarati u lice, preporučujem Hrvatsku'' Salma Hayek i Samuel L. Jackson na snimanju u Rovinju Iskri na holivudskom setu u Rovinju: Salma se dobro utegnula, a Samuel ju je bome čvrsto primio!

Na Instagramu je objavila video s nastanka nekih kadrova.

''Bio je ovo posljednji tjedan mog snimanja filma ''The Hitman's Wife's Bodyguard'', a bila je to i jedna divna avantura. Hvala Hrvatska, Italija, London'', napisala je pored snimke.

Tijekom boravka u Hrvatskoj Salma je itekako lijepo ispromovirala našu zemlju. Istraživala je ljepote Istre i degustirala tamošnja vina. Na svom Instagramu dijelila je i fotografije s više od 10 milijuna obožavatelja koji je prate na toj društvenoj mreži.

Posjetila je i Brijune, Uskrs je čestitala iz Rovinja, a tamo je probala i delicije koje su u ponudi na njihovoj tržnici.

Priča o hotelu koji pamti sve i svašta: Od istrošenih bokserica slavnog redatelja do vrućih scena u bazenu!