Tajnovit je

Je li fotke jednog od naših najzgodnijih glumaca s Plitvica snimila njegova navodna nova djevojka?

Janko Popović Volarić (Foto: Instagram) Janko Popović Volarić (Foto: Instagram) Instagram 1/3 >> Pogledaji ovu galeriju Janko Popović Volarić (Foto: Instagram) Janko Popović Volarić (Foto: Instagram) +0 Janko Popović Volarić (Foto: Instagram) Galerija

Iza Janka Popovića Volarića je uspješna poslovna, a čini se i ljubavna godina, jer je nedavno objavio fotografiju s atraktivnom Petrom.

I dok su se neki poznati Hrvati zaputili u egzotične krajeve na godišnje odmore, glumac i voditelj Janko Popović-Volarić stanku od poslovnih obaveza iskoristio je za posjet Plitvicama.

Pogledaj i ovo Janko Popović Volarić Jasno je na čijoj je strani Naš miljenik žena osvanuo u važnoj ulozi na prosvjedu u Zagrebu pa poslao znakovitu poruku: "Ovo je najbolji poklon sinu za rođendan!"

Iza Janka je uspješna godina, a nakon što je nedavno završio obaveze vezane uz popularni show "Supertalent" u kojem je dio žirija, došlo je vrijeme za punjenje baterija.

No umjesto neke strane lokacije, Janko se odlučio za naš najpoznatiji i najposjećeniji Nacionalni park. "Like Lika", poručio je pored fotografija koje je objavio na Instagramu.

Sudeći po njima, Janko dan u prirodi nije proveo sam, no samozatajni glumac nije niti otkrio s kim je bio.

Šuškanja da je ponovno sretno zaljubljen potaknuo je sam nedavnom fotografijom s Petrom Švađumović koju je također objavio na Instagramu.

"Preslatki ste", "Divan par", "Neka živi ljubav", poručili su tada fanovi Janku i njegovoj potencijalnoj odabranici, no on o svemu i dalje mudro šuti.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Janko Popović Volarić (@janko_popovic_volaric) on

Podsjetimo, nakon propalog braka s Jelenom Veljačom, Janko je utjehu pronašao u srpskoj glumici i zvijezdi serije "Na granici" Tijani Pečenčić, no daljina i prenatrpani rasporedi su im ipak presudili.

Janko nije dugo žalovao već se upustio u romansu s Mateom Dominković, novinarkom koja mu je osvojila srce na nekoliko mjeseci, a čini se kako je utjehu od tog ljubavnog brodoloma markantni glumac našao upravo u Petri.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene