Iza Janka Popovića Volarića je uspješna poslovna, a čini se i ljubavna godina, jer je nedavno objavio fotografiju s atraktivnom Petrom.

Galerija


I dok su se neki poznati Hrvati zaputili u egzotične krajeve na godišnje odmore, glumac i voditelj Janko Popović-Volarić stanku od poslovnih obaveza iskoristio je za posjet Plitvicama.

Vezani članci Maja Šuput i Janko Popović Volarić (Foto: Dnevnik.hr) Jedan od najpoželjnijih Hrvata priznao da je jako zaljubljen, no sretnicu skriva Janko Popović Volarić (Foto: Nova TV) Janka na pozornici "Supertalenta" iznenadila prelijepa bivša djevojka, ovo je njihova priča

Iza Janka je uspješna godina, a nakon što je nedavno završio obaveze vezane uz popularni show "Supertalent" u kojem je dio žirija, došlo je vrijeme za punjenje baterija.

No umjesto neke strane lokacije, Janko se odlučio za naš najpoznatiji i najposjećeniji Nacionalni park. "Like Lika", poručio je pored fotografija koje je objavio na Instagramu.

Sudeći po njima, Janko dan u prirodi nije proveo sam, no samozatajni glumac nije niti otkrio s kim je bio.

Šuškanja da je ponovno sretno zaljubljen potaknuo je sam nedavnom fotografijom s Petrom Švađumović koju je također objavio na Instagramu.

"Preslatki ste", "Divan par", "Neka živi ljubav", poručili su tada fanovi Janku i njegovoj potencijalnoj odabranici, no on o svemu i dalje mudro šuti.

Podsjetimo, nakon propalog braka s Jelenom Veljačom, Janko je utjehu pronašao u srpskoj glumici i zvijezdi serije "Na granici" Tijani Pečenčić, no daljina i prenatrpani rasporedi su im ipak presudili.

Janko nije dugo žalovao već se upustio u romansu s Mateom Dominković, novinarkom koja mu je osvojila srce na nekoliko mjeseci, a čini se kako je utjehu od tog ljubavnog brodoloma markantni glumac našao upravo u Petri.

Poslije šoka koji su priuštili kraljevskoj obitelji Meghan se odlučila na potez koji će ih dodatno razbjesniti