Janko Popović-Volarić i Tijana Pečenčić zaljubili su se tijekom snimanja serije "Kud puklo da puklo".

Galerija


Prošle nedjelje emitirana je posljednja audicijska emisija showa "Supertalent", a iznenađenja nije nedostajalo, posebno za Janka Popovića-Volarića.

Vezani članci Devin Juraj Zaokret u karijeri nekadašnjeg finalista Supertalenta: Plesu pridružio još jednu aktivnost! Dobitnici Zlatnog studija Ivana Paradžiković, emisija "Provjereno" i serija "Na granici" dobitnici su prestižne nagrade Zlatni studio!

Naime, u jednom trenutku na pozornicu je izašla njegova bivša djevojka, zanosna srpska glumica Tijana Pečenčić, koju trenutno gledamo u drugoj sezoni hit-serije "Na granici" u ulozi policajke Alme.

No ona nije stigla u Supertalent samo na iznenađenje svog bivšeg partnera, nego i na ono 5-godišnjeg natjecatelja Saida Šakića iz Srebrenice, koji obožava spomenutu seriju, a posebno Almu.

Njegov je talent poznavanje prometnih znakova, a susjedni mediji nazivaju ga "čudom od djeteta".

Alma, odnosno Tijana pomogla je malenom natjecatelju da izvede svoju točku, a Janko je kao i ostatak žirija budno pratio njihov nastup.

Podsjetimo, Janko i Tijana zaljubili su se tijekom snimanja serije "Kud puklo da puklo", a prvi put su viđeni zajedno na Danima hrvatskog filma u travnju 2015. godine.

Paru nije smetalo održavanje ljubavi na relaciji Zagreb – Beograd sve do travnja 2017. godine, kada im je daljina ipak počela predstavljati problem.

Ponosni Stoka pohvalio se isklesanim tijelom svoje supruge: "Brijem da je jača od tebe"