Glumac Janko Popović Volarić zaintrigirao je pratitelje na Instagramu fotkom s misterioznom brinetom.

Galerija


Janko Popović Volarić san je mnogih Hrvatica, a neki ga smatraju i jednim od najpoželjnijih domaćih frajera. U prošlosti je ljubio neke slavne dame, poput Jelene Veljače s kojom je tri godine bio i u braku, a nakon tog ljubavnog brodoloma, utjehu je pronašao u Tijani Pečenčić, glumici. 

Vezani članci Janko Popović Volarić i Petra Švađumović Muškarac koji je san mnogih Hrvatica pozirao s novom djevojkom od koje se ne odvaja Janko Popović Volarić Je li fotke jednog od naših najzgodnijih glumaca s Plitvica snimila njegova navodna nova djevojka?

Iako ni ta veza nije preživjela, jer su ih u konačnici razdvojili daljina i pretrpani rasporedi, Janko nije dugo žalovao već se upustio u romansu s Mateom Dominković, novinarkom koja mu je osvojila srce na nekoliko mjeseci. 

Već se neko vrijeme nagađa koga pak sad zgodni Janko ljubi, a čini se da smo možda upravo dobili i odgovor. Naime, na svom Instagram profilu je objavio fotografiju na kojoj pozira s tamnokosom djevojkom s kojom djeluje vrlo blisko. 

Zajedno su čestitali svim njegovim fanovima i pratiteljima Novu godinu, a otkriveno je i da se djevojka zove Petra Švađumović i da se bavi fitnessom. Očekivano, odmah su počeli pljuštati komentari i čestitke. 

"Preslatki ste", "Divan par", "Neka živi ljubav", poručili su fanovi Janku i njegovoj potencijalnoj odabranici. 

Vamp izdanje naše Sandre Perković ostavit će vas bez daha: Ovakav dekolte još nismo vidjeli...