Rosie Huntington-Whiteley uvijek je pomno dotjerana, no ovoga puta nadmašila je samu sebe.

Galerija


Slavna manekenka uvijek je dotjerana, čak i u ležernim šetnjama sa sinčićem.

Vezani članci Raskošni dekolte Raskošnim dekolteom obogatile dan gledateljima diljem svijeta, provjerite njihove čari Rosie Huntington-Whiteley i Jason Statham Nekada su kao par bili predmet izrugivanja, čak su i prekidali, no njihovoj sreći danas nema kraja

Radi se o 32-godišnjoj Rosie Huntington-Whiteley, koja je i dandanas tražena manekenka.

Iako se plavokosa Britanka posvetila i obiteljskom životu, zaručniku Jasonu Stathamu i sinčiću Jacku Oscaru, ljepoticu često možemo vidjeti u šetnji New Yorkom u kombinacijama koje itekako izazivaju pažnju.

Ovoga puta manekenka je nadmašila samu sebe. Naime, na izlasku iz hotela fotografi su je uhvatili u vječnom komadu, malo crnoj haljini, koja je otkrivala ramena, ali i veliki dio dekoltea. Rosie je pritom skrivala pogled ispod tamnih naočala, ali ne i veliki osmijeh na licu.

Zašto bi ga i skrivala kada priznaje da nikad nije bila sretnija. Holivudskog snagatora Jasona upoznala je 2011. godine na setu filma "The Transformers".

Par je uvijek bilo samozatajan kad je riječ o njihovu odnosu, pa smo tako u siječnju 2016. godine na crvenom tepihu saznali za zaruke kada se zanosna plavuša pojavila s velikim dijamantnim prstenom na ruci.

"Mi smo najbolji prijatelji. Nasmijava me svaki dan i imam osjećaj kao da prije njega nisam imala pravog dečka", izjavila je jednom prilikom Rosie te istaknula da su joj od braka uvijek bila važnija djeca.

U lipnju 2017. godine par je dobio sinčića Jacka Oscara, a zgodna mama brzo se vratila na posao. No tako je to u Hollywoodu! 

Meghan ostavila Kate u sjeni dekolteom i detaljem zbog kojeg javnost misli da je ponovno trudna