Ljepotica i zvijer

Seksi mama ni u šetnju s 20 godina starijim snagatorom i sinom ne može bez - dekoltea

Rosie Huntington i Jason Statham (Foto: Profimedia) Rosie Huntington i Jason Statham (Foto: Profimedia) Profimedia 1/12 >> Pogledaji ovu galeriju Rosie Huntington i Jason Statham (Foto: Profimedia) Rosie Huntington i Jason Statham (Foto: Profimedia) Rosie Huntington Whiteley (Foto: Instagram) Rosie Huntington Whiteley, Jason Statham (Foto: AFP) Rosie Huntington Whiteley, Jason Statham (Foto: AFP) Rosie Huntington Whiteley, Jason Statham (Foto: Profimedia) Rosie Huntington Whiteley (Foto: Instagram) Rosie Huntington Whiteley, Jason Statham (Foto: Profimedia) Rosie Huntington Whiteley, Jason Statham (Foto: Profimedia) Rosie Huntington Whiteley, Jason Statham (Foto: Profimedia) +1 Rosie Huntington Whiteley, Jason Statham (Foto: Profimedia) Galerija

Jason Statham i Rosie Huntington-Whiteley upoznali su se 2011. godine na setu filma "The Transformers".

Jason Statham i Rosie Huntington-Whiteley zajedno su već više osam godina.

Pogledaj i ovo Rosie Huntington-Whiteley (Foto: Profimedia) pobijedili predrasude Poznati ćelavac dobio drugo dijete s 20 godina mlađom ljepoticom, na početku veze predviđali su im kratak vijek i čak su im se rugali!

Podsjetimo, glumac i manekenka upoznali su se 2011. godine na setu filma "The Transformers".

Par je prekidao nekoliko puta tijekom tih godina, a šuškalo se da je to bilo zbog činjenice da holivudski snagator nikako nije htio kleknuti.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Rosie HW (@rosiehw)

Uvijek su bili vrlo samozatajni kad je riječ o njihovu odnosu, pa smo tako u siječnju 2016. godine na crvenom tepihu saznali za zaruke kada se zanosna plavuša pojavila s velikim dijamantnim prstenom na ruci.

"Mi smo najbolji prijatelji. Nasmijava me svaki dan i imam osjećaj kao da prije njega nisam imala pravog dečka", izjavila je jednom prilikom Rosie te istaknula da su joj od braka uvijek bila važnija djeca.

U lipnju 2017. godine par je dobio sinčića Jacka Oscara, a zgodna mama brzo se vratila na posao.

A preslatka obitelj nedavno je uhvaćena tijekom jutarnje rutine - šetnje po Beverly Hillsu gdje su se skrasili, a sve poglede krala je plavokosa manekenka zbog duge haljine s dubokim dekolteom. Rosie je poznata po tome što je uvijek besprijekorno dotjerana, a čini se da i kada šeće kvartom, kao da šeće po modnoj pisti.

Inače, među atraktivnim parom je 20 godina razlike, ali i razlika u visini, pa je neko vrijeme internet gorio od komentara, no i to je prestalo.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Rosie HW (@rosiehw)

Danas su jedan od najstabilnijih i najomiljenijih holivudskih parova koji neodoljivom sinčiću posvećuju svaki slobodni trenutak. 

1/11 >> Pogledaji ovu galeriju Neil Patrick Harris (Foto: Instagram) Neil Patrick Harris (Foto: Instagram) Neil Patrick Harris (Foto: Instagram) Neil Patrick Harris (Foto: Instagram) +6 Neil Patrick Harris (Foto: Instagram) Celebrity Objavio snimku s odmora u Hrvatskoj: Ludo se provodi s dvije godine mlađim suprugom i blizancima

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene