Jason Statham i Rosie Huntington-Whiteley upoznali su se 2011. godine na setu filma "The Transformers".

Galerija


Jason Statham i Rosie Huntington-Whiteley zajedno su već više osam godina.

Vezani članci Rosie Huntington-Whiteley i Jason Statham Nekada su kao par bili predmet izrugivanja, čak su i prekidali, no njihovoj sreći danas nema kraja Michael Sheen i Anna Lundberg 50-godišnji serijski zavodnik izgleda jako umorno u šetnji s 25 godina mlađom djevojkom i bebom

Podsjetimo, glumac i manekenka upoznali su se 2011. godine na setu filma "The Transformers".

Par je prekidao nekoliko puta tijekom tih godina, a šuškalo se da je to bilo zbog činjenice da holivudski snagator nikako nije htio kleknuti.

Uvijek su bili vrlo samozatajni kad je riječ o njihovu odnosu, pa smo tako u siječnju 2016. godine na crvenom tepihu saznali za zaruke kada se zanosna plavuša pojavila s velikim dijamantnim prstenom na ruci.

"Mi smo najbolji prijatelji. Nasmijava me svaki dan i imam osjećaj kao da prije njega nisam imala pravog dečka", izjavila je jednom prilikom Rosie te istaknula da su joj od braka uvijek bila važnija djeca.

U lipnju 2017. godine par je dobio sinčića Jacka Oscara, a zgodna mama brzo se vratila na posao.

A preslatka obitelj nedavno je uhvaćena tijekom jutarnje rutine - šetnje po Beverly Hillsu gdje su se skrasili, a sve poglede krala je plavokosa manekenka zbog duge haljine s dubokim dekolteom. Rosie je poznata po tome što je uvijek besprijekorno dotjerana, a čini se da i kada šeće kvartom, kao da šeće po modnoj pisti.

Inače, među atraktivnim parom je 20 godina razlike, ali i razlika u visini, pa je neko vrijeme internet gorio od komentara, no i to je prestalo.

Danas su jedan od najstabilnijih i najomiljenijih holivudskih parova koji neodoljivom sinčiću posvećuju svaki slobodni trenutak. 

Objavio snimku s odmora u Hrvatskoj: Ludo se provodi s dvije godine mlađim suprugom i blizancima