Jason Statham i Rosie Huntington-Whiteley zajedno su već osam godina.

Galerija


Jason Statham i Rosie Huntington-Whiteley upoznali su se 2011. godine na setu filma "The Transformers".

Vezani članci Rosie Huntington-Whiteley i Jason Statham - 3 U tangama mamila uzdahe dok je njezin zgodni muž i miljenik žena skrivao utrenirani torzo pod majicom Rosie Huntington Whiteley, Jason Statham (Foto: Profimedia) Holivudski par među kojim je 20 godina razlike vjenčat će se na Novu godinu?

Par je prekidao nekoliko puta tijekom tih godina, a šuškalo se da je to bilo zbog činjenice da holivudski snagator nije htio kleknuti.

Uvijek su bili vrlo samozatajni kad je riječ o njihovu odnosu, pa smo tako u siječnju 2016. godine na crvenom tepihu saznali za zaruke kada se zanosna plavuša pojavila s velikim dijamantnim prstenom na ruci.

"Mi smo najbolji prijatelji. Nasmijava me svaki dan i imam osjećaj kao da prije njega nisam imala pravog dečka", izjavila je jednom prilikom Rosie te istaknula da su joj od braka uvijek bila važnija djeca. U lipnju 2017. godine par je dobio sinčića Jacka Oscara, a zgodna mama brzo se vratila na posao.

Par rijetko dijeli intimne trenutke na društvenim mrežama, a kada ih i podijele, izazovu veliki interes. U prošlosti su bili predmet smijeha na internetu i zbog velike razlike u visini, no činjenica je da zajedno izgledaju vrlo atraktivno i moćno.

Tako se često baš oni uzimaju kao primjer uzora među slavnim parovima, a nedavne paparazzo fotografije iz Londona i njihova zajedničkog šopinga pokazale su da par izgleda jednako zaljubljeno kao i prvog dana.

Osim toga, gotovo uvijek i stilski su usklađeni, zbog čega ih mnogi smatraju stvorenima jedno za drugo. 

Ova žena nikada neće dosaditi muškarcima jer baš uvijek zna kako im zagolicati maštu

Prvu ženu varao je na svakom koraku, a srce mu je osvojila druga s kojom ima dvoje djece