Rosie Huntington-Whiteley i danas je jedna od najpoznatijih manekenki, a sretna je i u privatnom životu s glumcem Jasonom Stathamom.

Galerija


32-godišnjoj Rosie Huntington-Whiteley baš sve ide od ruke, privatno i poslovno.

Vezani članci Rosie Huntington-Whiteley i Jason Statham - 3 U tangama mamila uzdahe dok je njezin zgodni muž i miljenik žena skrivao utrenirani torzo pod majicom Rosie Huntington-Whiteley i Jason Statham Nekada su kao par bili predmet izrugivanja, čak su i prekidali, no njihovoj sreći danas nema kraja

Riječ je o jednoj od najpoznatijih manekenki današnjice, zaručnici holivudskog glumca Jasona Stathama te bivšoj anđelici Victoria's Secreta koja danas ne hoda modnim pistama, no i dalje je vrlo zaposlena.

Tako je plavokosa ljepotica zaštitno lice brojnih kampanja, a ima i svoju beauty liniju koju ovih dana marljivo reklamira u Londonu, čije je ulice pokorila glamuroznim outfitima po kojima je poznata.

U jednom crnom od glave do pete stigla je i na promociju novih beauty proizvoda, a on je uključivao i duboki dekolte koji ljepotica često voli isticati. Iako nema raskošni dekolte poput nekih holivudskih dama, i za njim se okreću glave, a ništa drugačije nije bilo niti u Londonu.

Podsjetimo, Rosie je 20 godina starijeg zaručnika upoznala 2011. godine na setu filma "The Transformers". Par je prekidao nekoliko puta tijekom tih godina, a šuškalo se da je to bilo zbog činjenice da holivudski snagator nikako nije htio kleknuti.

Uvijek su bili vrlo samozatajni kad je riječ o njihovu odnosu, pa smo tako u siječnju 2016. godine na crvenom tepihu saznali za zaruke kada se zanosna plavuša pojavila s velikim dijamantnim prstenom na ruci.

"Mi smo najbolji prijatelji. Nasmijava me svaki dan i imam osjećaj kao da prije njega nisam imala pravog dečka", izjavila je jednom prilikom Rosie te istaknula da su joj od braka uvijek bila važnija djeca. U lipnju 2017. godine par je dobio sinčića Jacka Oscara, a zgodna mama brzo se vratila na posao.

Danas je glumačko-manekenski par jedan od najstabilnijih u Hollywoodu. 

Potpuna propast: Bila je velika zvijezda, no pokleknula je pred porocima, lošim društvom i burnim tulumima