Zgodni dečki

Omiljeni policajci s malih ekrana pozirali za zajednički selfie, sve su dobro nasmijali opisom uz fotografiju

Fabijan Pavao Medvešek i Roko Sikavica - 1 Fabijan Pavao Medvešek i Roko Sikavica - 1 DNEVNIK.hr 1/8 >> Pogledaji ovu galeriju Fabijan Pavao Medvešek i Roko Sikavica - 1 Fabijan Pavao Medvešek i Roko Sikavica - 2 Roko Sikavica - 2 Roko Sikavica - 3 Roko Sikavica Roko Sikavica Roko Sikavica +0 Roko Sikavica Galerija

Roko Sikavica objavio je na Instagramu fotografiju sa seta serije "Dar Mar", i to s Fabijanom Pavlom Medvešekom, s kojim se tijekom snimanja i najviše povezao.

Naš mladi glumac Roko Sikavica osvojio je gledatelje pred malim ekranima ulogom simpatičnog policajaca i pravog "mamina sina" Željka Mahera u seriji Nove TV "Dar Mar", koja nas zabavlja iz dana u dan, a zabavlja se i ekipa na setu.

Pogledaj i ovo Fabijan Pavao Medvešek - 1 sasvim iskren Njegovu mišićavom tijelu nije odoljela ni Nives Celzijus, no iznenadit će vas kad vidite što naš zgodni glumac misli o sebi

Da se glumci odlično slažu i da se su povezali, možemo se uvjeriti na njihovim profilima na društvenim mrežama, a upravo je Roko ovih dana objavio fotografiju s kolegom iz serije Fabijanom Pavlom Medvešekom, koji također glumi policajca.

"S ovakvim modelima ne isplati se kačit", napisao je Roko u opisu fotografije na kojoj poziraju u policijskim uniformama.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Roko Sikavica (@rokula_brokula)

"Predivni mladi ljudi, umjetnici", "Zgodni dečki", "Moji najbolji, najbolji kolege", poručili su im u komentarima.

Roko je u jednom od intervjua otkrio kako se najviše povezao upravo s Fabijanom, ali i s našom legendarnom glumicom.

"Družim se više-manje sa svima, da ne nabrajam sad, još će se netko i naljutiti što ih nisam spomenuo. Imamo tu jednu veliku glumačku sobu gdje vježbamo tekst, a osim ponavljanja teksta tamo bude svega. Jako sam se povezao sa Ksenijom Pajić i Fabijanom Pavlom Medvešekom, s kojima imam najviše scena. Mislim da smo uspjeli stvoriti neku kemiju, koju će publika, nadam se, prepoznati. Na setu nas čak iz zezancije zovu 'Tri Amigosa'", rekao je Roko.

Roku i Fabijanu Pavlu nedavno se na setu pridružio i Slavko Sobin koji glumi Sinišu Knežića, supruga atraktivne Suzane koju je utjelovila jedna od najljepših domaćih glumica Martina Stjepanović.

''Napokon me spojilo s Martinom Stjepanović, već dugo to oboje priželjkujemo i jedva čekam gdje će naša priča u seriji ići. Jedino što me malo muči jest ta pusta mladost na setu. Obožavam ih sve, ali nezgodno je shvatiti da lagano postaješ 'stariji kolega'", rekao nam je Slavko.

Više o seriji "Dar Mar" pogledajte na službenoj stranici.

1/2 >> Pogledaji ovu galeriju Slavko Sobin +0 Slavko Sobin Celebrity Slavko Sobin konačno završio uz jednu od najljepših Hrvatica: "Već dugo to oboje priželjkujemo"

1/4 >> Pogledaji ovu galeriju Fabijan Pavao Medvešek (Foto: Instagram) Slavko Sobin Fabijan Pavao Medvešek (Foto: Instagram) +0 Fabijan Pavao Medvešek (Foto: Instagram) Celebrity Uskoro opet zajedno: Slavko objavio fotku s Fabijanom, a za to je imao zanimljiv razlog koji je sve nasmijao

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene