On je najmlađi policajac u policijskoj postaji u Dizmovu, pomalo zbunjen mamin sin. Radi se, naravno, o Željku Maheru, kojeg je utjelovio glumac Roko Sikavica. Koliko je sličnosti između ovog televizijskog policajca i mladog glumca, provjerili smo jednim neobičnim intervjuom.

Galerija


Glumce često pitaju koliko imaju sličnosti s likom kojeg su utjelovili. A koliko su slični Roko Sikavica i Željko Maher? Roko će na ista pitanja odgovarati kao Željko, a potom i kao on sam.

Vezani članci Igor Mešin - 2 Zašto je Igor Mešin jedva dočekao ulogu korumpiranog župana i bi li se ikad okušao u politici? Evo što nam je rekao Draško Zidar Osebujna obitelj iz Dizmova: Kakav će dar mar napraviti obitelj Grob kojoj posao sve lošije ide?

''Pa, htio sam prije svega biti policajac i zaštiti, znate, građane Dizmova i tako da uvedem reda jer nije bilo reda kad sam ja bio mali, a sad, eto, otkad smo mi preuzeli stanicu, ima reda, znate'', odgovorio je kao Željko, a ovako priča kao Roko. 

''Kemičar, uvijek sam se volio igrati s onim malim menzurama. Kako je meni sestra studirala medicinu, onda bi mi donosila one menzure, epruvete, i onda sam ja radio od domestosa i toga. I gdje je krenulo u drugom smjeru? Pa dobro, prođu ti dječački snovi i zatekneš se negdje drugdje'', zaključio je.

A kako bi se opisao u tri riječi?

''Pametan, nekad znam biti istrzan, znate, živim s majkom i s bakom one mene... dobro, da ja vama ne pričam sad... i svakako pravedan'', Željkov je odgovor, a evo i što kaže kao Roko. 

''Pa, što ja znam. Najviše volim zabavljati sam sebe, tako da ja za sebe kažem da sam duhovit valjda, dosta sam nestrpljiv i pedantan'', zaključio je. 

Koje su najveće mane Željka i Roka?

''Najveća mi je mana to što sam predobar i onda me svi iskorištavaju i jednostavno u ovakvom svijetu nije dobro biti dobar'', priča Željko. 

''Porok, ne znam, mene su dosta gurali dalje od igrica, kao ja sam zapravo, nisam ovisnička osoba ali volim igrat kompjuterske igrice i playstation ali eto danas moj otac bi se iznenadio ljudi zarađuju ozbiljne pare od toga. Da sam igrao onda, danas bih milijune zarađivao'', govori Roko. 

Koje su najveće životne želje i kakva je sreća sa ženama Željka i Roka, pogledajte u našem videu, ako i hoće li Roko, odnosno Željko napraviti dar mar u Dizmovu, ne propustite pratiti u novim epizodama serije Dar Mar na Novoj TV.

IN magazin gledajte od ponedjeljka do petka u 17:30 na Novoj TV, a propuštene emisije pogledajte besplatno na novatv.hr.

Naša najpoznatija komičarka hvali novu djevojku: "Jedna je od najljepših žena koje sam vidjela"