Rodrigo Alves ima u planu nove kozmetičke zahvate koje je odgodio zbog koronavirusa i ističe da se uči biti sretan s onim što ima.

Galerija


Rodrigo Alves (36), koji je poznat kao "ljudski Ken", godinama šokira svojim plastičnim operacijama i preobrazbama. 

Vezani članci Rodrigo Alves, ljudski Ken (Foto: Profimedia) Ovo nije lutka, već muškarac koji je napravio više od 100 kirurških zahvata Ljudski Ken - Rodrigo Alves (Foto: Profimedia) - 2 Pretjerao je - i to u potpunosti! Ljudski Ken izvadio četiri rebra, sada nosi korzetić

Televizijska ličnost je u četvrtak privukla pozornost u londonskoj četvrti Knightsbridge. Rodrigo, koji je transrodna žena, susreo se na ulici s prijateljem Claudijem obukavši plavu, usku haljinu. 

Alves nije mogao sakriti veselje, pa je zagrlio Claudija prekršivši tako pravilo o održavanju socijalne distance od dva metra zbog koronavirusa. "Bila je to moja greška. Toliko sam dugo bio zaglavljen u svom domu, pa sam reagirao po navici i poljubio i zagrlio prijatelja koji je moj frizer", ispričao je Rodrigo za Daily Mail

Televizijska ličnost koja sve više liči na lutku otkrila je da planira uskoro promijeniti ime u skladu sa svojim spolom, a zbog hormona joj se promijenio glas i proširili su se bokovi. Alves se požalio i kako se osjeća napuhnuto. 

"Nosim steznik ispod odjeće da bi sve držao na mjestu, inače nemam samopouzdanja. Još se navikavam na novo tijelo, a u izolaciji sam dobio tri kilograma", ispričao je Rodrigo. "Ljudski Ken" je odgodio plastične operacije zbog koronavirusa, a kaže kako mora dati ukloniti ožiljak na dekolteu i operirati nos jer ne može disati kroz njega. 

"Pokušavam uživati u životu na drugačiji način bez operacija i biti s sretan s onim što imam", rekao je Alves koji je potrošio više od 650.000 dolara na preko stotinu operacija. No sada žali što nije ranije počeo transformaciju u ženu, pa se odmah pretvorio u ljudsku Barbi umjesto u Kena. 

Plastične operacije kojima se podvrgnuo šokiraju, a među njima su uklanjanje rebara, umjetne pločice na trbuhu, podizanje obrvi, ubrizgavanje botoksa i placente, stavljanje filera i sređivanje nosa koje skoro rezultiralo teškom infekcijom. Rodrigo se nakon uklanjanja četiri rebra požalio da je htio maknuti ih šest zbog ljepšeg struka, no doktori su to odbili napraviti. 

Severina pobudila zanimanje obožavatelja novom objavom, optužili ju da je nepristojna zbog jednog detalja