Godinama šokira javnost

Lako bismo ga zamijenili za atraktivnu plavušu, ali on je donedavno bio muškarac koji je poželio biti žena

Rodrigo Alves, ljudski Ken (Foto: Instagram) Rodrigo Alves, ljudski Ken (Foto: Instagram) Instagram 1/6 >> Pogledaji ovu galeriju Rodrigo Alves, ljudski Ken (Foto: Instagram) Rodrigo Alves, ljudski Ken (Foto: Instagram) Ljudski Ken - Rodrigo Alves (Foto: Profimedia) - 4 Rodrigo Alves (FOTO: Profimedia) Rodrigo Alves, ljudski Ken (Foto: Instagram) +0 Rodrigo Alves, ljudski Ken (Foto: Profimedia) Galerija

Televizijska ličnost Rodrigo Alves već godinama šokira javnost svojom pojavom i željom da bude ljudska lutka.

36-godišnji Brazilac Rodrigo Alves potpuno se unakazio kako bi izgledao kao "ljudski Ken".

Pogledaj i ovo showbuzz ''Ima konjsku glavu'' Napala glumicu: Ljudska Barbika održala lekciju ''ružnim'' ženama

Kad ne znaš kako drugačije postati svjetski poznat, povijest nam je podarila puno primjera iz šoubiznisa kada ljudi počnu od sebe raditi budale.

Nažalost, u tu kategoriju spada i ovaj osebujni Brazilac koji je od normalnog dečka postao "ljudska lutka", a na to je dosad potrošio više od pola milijuna funti u sklopu više od 100 kozmetičkih tretmana, među kojima je više od pola plastičnih operacija.

U međuvremenu si je izvadio i četiri rebra kako bi mu odjeća koju nosi bolje stajala, a napravio je i umjetne pločice na trbuhu.

Nakon svih mogućih operacija, od kojih su neke bile opasne po život, TV ličnost napokon je bila zadovoljna svojim izgledom, ali ne zadugo.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Rodrigo Alves (@rodrigoalvesuk) on

Kako je sam otkrio, čitavo to vrijeme imao je jednu tajnu želju, a to je da postane žena i to se sada ostvarilo. Rodrigo je od Kena postao Barbie, ali u verziji koju ne želite susresti u mraku.

Duge ekstenzije, šminka, grudi, nalakirani nokti, sve je to sad dio njegove pojave u javnosti na kojoj zarađuje po raznim televizijskim showovima.

Kako je izgledala ta transformacija, pogledajte u našoj galeriji. 

1/10 >> Pogledaji ovu galeriju Lana Jurčević (Foto: Instagram) Lana Jurčević (Foto: IN Magazin) Lana Jurčević (Foto: IN Magazin) Lana Jurčević (Foto: Instagram) +5 Lana Jurčević (Foto: Instagram) Celebrity Nakon brisanja Instagrama i promjene imena, ali i života, oglasila se Lana: "Konačno se događa!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene