Rodrigo Alves
Rodrigo Alves Foto: Profimedia

Oni pokušavaju sve da nalikuju svojim idolima, a pogledajte njih 10 koji su pretjerali u svom naumu da izgledaju identično kao njihovi uzori.


Brojni obožavatelji slavnih lica često žele biti poput njih samih, a to uglavnom to rješavaju šminkajući se i oblačeći poput svojih uzora. Ipak, neki od njih otišli su toliko daleko da su plastičnim operacijama pokušali postići i jednaki izgled. Ovo je 10 najskupljih pokušaja da sliče svojim idolima.

Vezani članci Rodrigo Alves, ljudski Ken (Foto: Profimedia) Ovo nije lutka, već muškarac koji je napravio više od 100 kirurških zahvata Jennifer Pamplona (Foto: Profimedia) - 2 Potrošila pola milijuna dolara da bi izgledala kao Kim! Vadila rebra, povećala grudi, guzu, usta...

Ukrajinka Valeria Lukyanova svjetski je poznata po tome da je slika i prilika lutkice Barbie. Odbija priznati da se podvrgnula plastičnim zahvatima kako bi izgledala kao lutkica iako, naravno, fotografije govore drugačije.

Myla Sinanaj navodno je potrošila 30.000 dolara na brojne operacije kako bi izgledala kao Kim Kardashian. Operirala je usne i stražnjicu, a otišla je toliko daleko da je snimila vlastiti pornić kakav ima i slavna reality sestra.

Herbert Chavez od svoje pete godine obožava Supermana toliko da je napravio sve kako bi izgledao poput lika iz stripa. Inače se bavi dizajnom, a potrošio je oko 20.000 dolara na razne operacije da nalikuje na svog idola.

Kyleigh Potts bila je na više od 40 estetskih zahvata koji su stajali oko 75.000 dolara, a sve samo da izgleda kao Kylie Jenner. Istaknula je kako joj je već odavno životni cilj da izgleda kao Kylie.

Britney Spears uzor je Bryanu Rayu, koji je potrošio više od 80.000 dolara da izgleda kao pop-princeza. "Britney je oduvijek moja najveća inspiracija", zaključio je.

Toby Sheldon potrošio je čak 100.000 dolara na operacije kako bi izgledao poput Justina Biebera. Bio je opsjednut slavnim pjevačem, no, nažalost, preminuo je 2016. godine od posljedica predoziranja drogom.

Amerikanka Pixee Fox bila je na 200 operacija, a cilj joj je bio izgledati poput najdražeg lika iz crtića - Jessice Rabbit. Na korekcije je potrošila 100.000 dolara, uklonila si je šest rebara, a u oči si je ugradila zelene leće kako bi imala identičan izgled kao Jessica.

Jordan James Parke također je opsjednut Kardashianima, a i on želi biti poput Kim. Potrošio je čak 130.000 dolara na plastične operacije te je odradio sve detalje da izgleda kao supruga Kanyea Westa.

Isto želi i Jennifer Pamplona, koja je otišla još dalje te iskeširala 470.000 dolara na operacije da bude kao Kim. "Zaljubila sam se u plastične operacije prije dosta vremena, a kada sam vidjela Kim Kardashian, htjela sam obline poput njezinih", zaključila je.

Barbie ima i svoju srodnu dušu, a poput njezina dečka Kena izgleda Brazilac Roddy Alves. Na operacije je potrošio 650.000 dolara, a pojavljivao se u brojnim emisijama te dobio dodatnu popularnost.

Već mjesecima žive odvojeno, ali razvod im nikako nije u planu jer se unatoč problemima jako vole?