Robert Maraj, otac Nicki Minaj, stradao je tijekom šetnje po Long Islandu u petak.

Galerija


Tata reperice Nicki Minaj, Robert Maraj preminuo je u 65. godini života nakon što ga je udario automobil, izvijestili su američki mediji. 

Vezani članci Aleksandra Dojčinović Domaći dizajneri otkrili kako je raditi sa sa slavnim pjevačicama i glumicama: "Vani je to na drugom nivou" Nicki Minaj Brat slavne reperice koja je udana za silovatelja dobio 25 godina zbog istog gnjusnog zločina

Prema pisanju CNN-a, policija je otkrila da je Maraj šetao selom Mineola na Long Islandu u petak oko 18 sati kad se u njega odjednom zabio auto, a vozač je pobjegao s mjesta nesreće. 

Nickin je otac u kritičnom stanju odvezen u bolnicu i liječnici su se borili za njegov život, no preminuo je u subotu. Policija istražuje slučaj i traga za vozačem automobila te je tražila pomoć građana. 

Minaj se još nije oglasila o očevoj smrti i ovih dana nije aktivna na društvenim mrežama, a CNN je kontaktirao s njezinim glasnogovornikom. 

Inače, Nicki je svojedobno otkrila da je imala burno djetinjstvo zbog svog oca. Jednom je pokušao spaliti njihovu kuću, a uzimao je i kokain. 

Reperica je 2015. u intervjuu za New York Times rekla da nju osobno nikad nije zlostavljao. "Uvijek bih ga čula kako viče i prostači, baš uvijek. Mislila sam da je to normalan način komunikacije jer sam stalno slušala njega da tako radi", ispričala je. 

Nakon što je Severina objavila golišave fotke i video, prvi put ove godine oglasio se i Igor Kojić sa zanimljivom objavom

Fanovima kraljevske obitelji nije promaknuo detalj koji objavu o dolasku druge bebe u obitelj Harryja i Meghan povezuje s princezom Dianom