Jennifer Lopez uvijek zasja na crvenom tepihu, a Nicki Minaj poznata je po pretjerivanju kada je riječ o golišavosti.

Galerija


Crveni tepih prilika je za poznate dame se pokažu u blistavom izdanju i neke se mjesecima pripremaju za neke prigode jer odabiru seksi haljine koje malo toga skrivaju. 

Vezani članci Jennifer Lopez - 3 Jennifer Lopez pohvalila se potpuno drukčijim imidžem, no mnogima se nije svidio: "Izgleda užasno" Jennifer Lopez - 1 Ponovno skupa 22 godine od užasnog horora, no načekat ćemo se da ih vidimo u novoj kombinaciji

Ni u 2020. nije nedostajalo takvih kombinacija unatoč situaciji s pandemijom koronavirusa, a mnoge su zvijezde nosile haljine s visokim prorezima i riskirale da pokažu previše. 

Jedna od njih je i Jennifer Lopez, kojoj dobro stoji sve, bilo da je riječ o trenirci ili haljini. Obukla je blještavi komplet koji je istaknuo njezin laskavi dekolte i utegnute noge. 

Pjevačica Ciara u trudnoći je oduševila u haljini na jedno rame s visokim prorezom na lijevoj nozi. 

Niki Minaj uvijek voli pretjerati, a tako je bilo i ovog puta. Obukla je ultrakratku suknju s prorezima na obje noge i sako u kojem je izbacila grudi. 

Zaručnica Cristiana Ronalda bila je možda najhrabrija na crvenom tepihu. Georgina Rodriguez obukla je haljinu koja je imala jako visok prorez i u svakom trenutku činilo se da će otkriti previše. 

Bilo je tu još nekoliko hrabrih izdanja koja su privlačila poglede javnosti. 

Srpski mediji se raspisali: Severina ljubi 10 godina mlađeg vinara iz Ivanić-Grada, s Igorom je ipak gotovo?