presretna je

Potvrdila šuškanja: Čeka prvo dijete s čovjekom zbog kojeg su fanovi bili zabrinuti za nju

Nicki Minaj (Foto: Instagram) Nicki Minaj (Foto: Instagram) Instagram 1/10 >> Pogledaji ovu galeriju Nicki Minaj (Foto: Instagram) Nicki Minaj i Kenneth Petty (Foto: Instagram) Nicki Minaj i Kenneth Petty (Foto: Instagram) Nicki Minaj (Foto: Getty Images) Nicki Minaj i Kenneth Zoo Petty (Foto: Instagram) Nicki Minaj i Kenneth Zoo Petty (Foto: Instagram) Nicki Minaj (Foto: Instagram) Nicki Minaj (Foto: Instagram) Nicki Minaj (FOTO: Profimedia) +0 Nicki Minaj (Foto: Profimedia) Galerija

Nicki Minaj prvo dijete čeka sa suprugom Kennethom Pettyjem, za kojeg se udala u listopadu prošle godine.

Američka reperica Nicki Minaj na svom je Instagramu potvrdila šuškanja te je objavila da čeka prvo dijete. 37-godišnja buduća mama objavila je tri fotke na kojima je pokazala trudnički trbuh. "Ljubav. Brak. Dijete. Preplavljena sam srećom i zahvalnošću. Hvala svima na lijepim željama!", napisala je Minaj.

Pogledaj i ovo showbuzz Jako nezgodno Jedan krivi pokret i pokazale bi previše: Najriskantnija izdanja i previsoki prorezi o kojima se pričalo

Pjevačica prvo dijete čeka sa suprugom Kennethom Pettyjem, za kojeg se udala u listopadu prošle godine. Prošlog je mjeseca za časopis People istaknula koliko uživa u bračnom životu.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

#Preggers 💛

A post shared by Barbie (@nickiminaj) on

"Kada pronađeš nekoga tko ti je srodna duša i tko te razumije imaš osjećaj da si na vrhu svijeta", rekla je pjevačica u intervjuu.

Nicki i Kenneth su pred oltar stali nakon godinu dana veze. Njezini obožavatelji bili su zabrinuti jer su smatrali da je mogla puno bolje izabrati. Njezin suprug je, naime, nekoliko puta završio u zatvoru, a prvi put je ondje bio zbog optužbi za silovanje 1995. godine. U njegovom dosjeu stoje i prijetnje, pucnjava te fizički obračuni. Nicki je pak uvjerena kako se odabranik njezina srca promijenio te da ih čeka sretan život.

Par je i ranije bio u vezi. Prvi su se put počeli viđati kada je njoj bilo 16, a njemu 21 godina, no tada nisu uspjeli.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene