Uskoro treba roditi

Rihanna s trbuhom do zuba uživa na Barbadosu, očito je što misli o navodnoj preljubničkoj aferi svojeg partnera

Rihanna - 1 Rihanna - 1 Profimedia 1/5 >> Pogledaji ovu galeriju Rihanna - 1 Rihanna - 3 Rihanna - 2 Rihanna - 4 +0 Rihanna - 5 Galerija

Rihanna je s velikim trudničkim trbuhom viđena na jednoj plaži, a na sebi je imala crveni bikini i maramu koja je jedva prekrila njezinu guzu, dok je Rocky uživao na jet-skiju. O preljubničkom skandalu nisu se oglasili.

Poslije skandaloznih napisa u medijima Rihanna je objavila nekoliko fotografija na Instagramu na kojima promovira svoj brend Fenty Beauty.

Pogledaj i ovo Rihanna (Foto: AFP) Lijepa vijest! Rihanna u 34. godini čeka prvo dijete, sretnu je vijest potvrdila golišavim izdanjem i pokazala trudnički trbuh!

Pjevačica je na fotografijama bez trunke šminke, a čini se da joj trudnoća itekako godi jer pjevačica na slikama blista od ljepote.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by badgalriri (@badgalriri)

Međutim, posljednjih je dana kroz medije kružila pomalo tužna i za sve neočekivana vijest, a vezana je za njezina partnera A$AP Rockyja.

Reper ju je, navodno, prevario u restoranu s dizajnericom cipela za Rihannin brend Fenty Aminom Muaddi, a pjevačica je, prema pričama, sve to vidjela i restoran napustila u suzama.

Vijest je na Twitteru proširio modni komentator i influencer Louis Pisano, a svijet je ostao šokiran.

Međutim, ni Rihanna ni A$AP Rocky o ovome se nisu oglasili, a obožavatelji čvrsto stoje uz njih tvrdeći da reper to nikad ne bi učinio pjevačici.

Obožavatelji su, čini se, bili u pravu jer su Rihanna i njezin partner viđeni na aerodromu u Rihanninu rodnom Barbadosu, u kojem će pjevačica vjerojatno i roditi svoje prvo dijete.

Rihanna je s velikim trudničkim trbuhom kasnije uhvaćena na jednoj plaži, a na sebi je imala crveni bikini i maramu koja je jedva prekrila njezinu guzu, dok je Rocky uživao na jet-skiju.

O ljubavnom skandalu na društvenim mrežama oglasila se jedino optužena ljubavnica Amina Muaddi.

''Oduvijek sam vjerovala da neutemeljena laž koja se širi društvenim mrežama ne zaslužuje nikakav odgovor ili pojašnjenje, pogotovo ako je toliko podla. U početku sam pretpostavila da ovaj lažni trač, izmišljen s lošom namjerom, neće biti shvaćen ozbiljno'', napisala je u priči na Instagramu.

Muaddi dizajnira cipele za Rihannin brend Fenty, a prije nekoliko godina zbog dizajna cipela surađivala je i s A$AP Rockyjem.

Što su Muaddi i A$AP Rocky radili na večeri da su neki mogli zaključiti da se radi o prevari, još nije razjašnjeno, a osoba koja je ove vijesti i proširila kasnije je požalila.

''Želio bih se službeno ispričati svim stranama koje sam uveo u ovo svojim postupcima i nepromišljenim tvitovima. Nemam opravdanja. Ispričavam se za ovu nepotrebnu dramu", napisao je Louis Pisano te dodatno naljutio Rihannine obožavatelje zbog širenja laži.

Najnovije vijesti o ovom paru jučer su ponovno stigle u javnost, a A$AP Rocky bio je u listopadu prošle godine uhićen zbog navodnog ranjavanja muške osobe vatrenim oružjem.

Reper je iz pritvora izašao uz jamčevinu, a o detaljima se tek svi trebaju izjasniti. 

1/8 >> Pogledaji ovu galeriju Andrijana Budimir i Toše Proeski (Foto: Facebook) Andrijana Budimir i Toše Proeski (Foto: Facebook) Andrijana Budimir (Foto: Instagram) Andrijana Budimir - 1 +3 Andrijana Budimir - 2 Celebrity Bila je najveća ljubav Toše Proeskog, planirali su i vjenčanje, a zadnja poruka koju joj je poslao prije smrti tjera suze na oči

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene