"nemam izgovor..."

Influencer koji je Rihanninog partnera optužio za prevaru javio se na društvenim mrežama, svima se ispričao

Rihanna i ASAP Rocky Rihanna i ASAP Rocky Profimedia 1/25 >> Pogledaji ovu galeriju Louis Pisano Louis Pisano Louis Pisano Louis Pisano Amina Muaddi Amina Muaddi Amina Muaddi Rihanna Rihanna and A$AP Rocky - 11 Rihanna and A$AP Rocky - 10 +14 Rihanna and A$AP Rocky - 9 Galerija

Louis Pisano oglasio se na Instagramu nakon što se svijetom proširila vijest da je ASAP Rocky prevario trudnu Rihannu.

Influencer Louis Pisano, koji je objavio na svom Twitteru informaciju da su Rihanna i ASAP Rocky prekinuli jer ju je on prevario s dizajnericom Aminom Muaddi, sada se oglasio na Instagramu.

Pogledaj i ovo Rihanna Druga beba na putu Rihanna snimila prvu naslovnicu sa sinom, iskreno je govorila o majčinstvu, ali jedan detalj o prvom djetetu i dalje skriva

"Bok svima, volio bih objasniti cijelu situaciju. Sinoć sam donio glumu odluku da tvitam o informacijama koje sam dobio", započeo je u objavi Pisano.

"Neću pričati o izvorima iz kojih sam tu informaciju dobio, neću kriviti druge za diskusiju koja je započela jer na kraju dana sam sam donio odluku da o tome javno pišem. Stoga bih se želio ispričati svima koji su uključeni u moje nepromišljene tvitove. U potpunosti prihvaćam posljedice koje su proizašle iz mojih tvitova i štetu koje su oni nanijeli", istaknuo je.

"Nemam izgovor za sve što sam napravio. Neko vrijeme neću koristiti Twitter te ću svoje platforme usmjeriti prema pozitivnim temama. Ponovno se ispričavam za svu neprimjerenu dramu", zaključio je.

Podsjetimo, Louis je na Twitteru napisao kako je trudnu Rihannu njezin dečko ASAP Rocky prevario s dizajnericom koja je s njom inače i radila. Na svojem profilu na Twitteru objavio je status u kojem je napisao: ''Rihanna i ASAP Rocky su se razišli. Rihanna je prekinula s njim nakon što ga je uhvatila kako je vara s dizajnericom cipela Aminom Muaddi''.

Vijest o prevari proširila se brzinom munje, a Rihannu i ASAP Rockyja su navodno vidjeli u jednom restoranu, iz kojeg je ona otišla sama i u suzama.

O svemu se oglasila i Muaddi. "Oduvijek sam vjerovala da se na širenje laži po društvenim mrežama ne treba obazirati, posebno ne na one koje su tako zle. Iskreno sam vjerovala da se ovaj trač neće shvaćati ozbiljno. U posljednja 24 sata sam se podsjetila da živimo u društvu koje reagira na prvu informaciju, bez obzira o čemu se radi, i da ništa ne shvaća ozbiljno. Čak se ne obazire na trenutke koji bi trebali biti toliko cijenjeni u životu jedne osobe", napisala je Muaddi na Instagramu.

Istaknula je kako je odlučila progovoriti jer se tračevi ne tiču samo nje, već i ljudi prema kojima ima veliko poštovanje. "I dok Rihanna nastavlja živjeti svoj predivni život kao najbolje odjevena trudnica, ja se vraćam svome životu i svome poslu. Želim svima ugodan uskršnji vikend", napisala je na Instagram storyju Amina.

1/6 >> Pogledaji ovu galeriju Snježana Schillinger Snježana Schillinger Snježana Schillinger Snježana Schillinger +1 Snježana Mehun i Franz Schiliger Celebrity Snježana Mehun bila je pravi mamac za poglede u centru Zagreba, u kratkoj haljini je pokazala vitke noge

1/2 >> Pogledaji ovu galeriju Lana Jurčević i Luka Nižetić +0 Lana Jurčević i Luka Nižetić Celebrity Lana Jurčević se prisjetila vremena dok je s Lukom Nižetićem žarila i palila scenom, zbog jednog detalja je jako emotivna

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene