Nova žena!

Ponosno je istaknula nikad vitkiju figuru u prozirnoj haljini, prije samo godinu i pol imala je 35 kila više!

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

Rebel Wilson je na Instagramu objavila fotografiju na kojoj pozira u prozirnoj haljini koja je istaknula njezinu nikad vitiju figuru nakon velikog gubitka kilograma.

Glumica Rebel Wilson (41) u novu godinu ušla je kao nova žena.

Pogledaj i ovo Meghan Markle Hm... Glumačka zvijezda podijelila detalje susreta s Harryjem i Meghan, pa otkrila kakav joj je dojam ostavila Meghan, a on nije baš bio najbolji

Njezina nevjerojatna transformacija bila je top-tema u 2021. jer je glumica u samo godinu i pol dana uspjela izgubiti čak 35 kilograma, a čini se da još ne namjerava stati.

Zbog fotografije koju je podijelila na Instagramu, fanovi su uvjereni da je mršavija no ikad, a novu figuru ponosno je istaknula u prozirnoj zlatnoj haljini.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Rebel Wilson (@rebelwilson)

Rebel je za svoj izgled dobila brojne komplimente i mnogi se još ne mogu načuditi da je ovo ona ista simpatična bucka smo gledali u komedijama poput "Na putu do zvijezda", "Djeveruše" i "Kako biti solo".

Kako je izgledala prije i kako je tekla njezina transformacija, pogledajte u našoj galeriji.

1/10 >> Pogledaji ovu galeriju Fabrizio Corona (Foto: Instagram) Nina Morić Fabrizio Corona (Foto: Profimedia) Nina Morić Fabrizio Corona (Foto: Profimedia) Nina Morić i Fabrizio Corona (Foto: Profimedia) +5 Fabrizio Corona Nina Moric (Foto: Getty) Celebrity Bivši suprug Nine Morić s njihovim sinom pozirao u tangama i neukusnom porukom izazvao zgražanje: "Jadan mladić!"

1/16 >> Pogledaji ovu galeriju Ivan Temšić, pobjednik MasterChefa Ivan Temšić, pobjednik MasterChefa Ivan Temšić - 3 Ivan Temšić - 2 +11 Ivan Temšić - 1 Celebrity Tko je lijepa djevojka koja je osvojila srce našeg MasterChefa? Ne pokazuje je često, ali dijele istu strast!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene