nevjerojatna promjena!

Svi već znaju da je skinula 35 kila, ali ipak je sve šokirala njezina pojava uživo nakon dugo vremena!

Rebel Wilson (Foto: Instagram) Rebel Wilson (Foto: Instagram) Instagram 1/6 >> Pogledaji ovu galeriju Rebel Wilson (Foto: Instagram) Rebel Wilson (Foto: Profimedia) Rebel Wilson (Foto: Profimedia) Rebel Wilson (Foto: Instagram) Rebel Wilson (Foto: Getty) +0 Rebel Wilson (Foto: Getty) Galerija

Rebel Wilson zablistala je u maloj crnoj haljini na dodjeli nagrada AACTA 2021., na kojoj su se svi divili njezinoj novoj liniji.

Već je svima dobro poznato da je holivudska glumica i komičarka Rebel Wilson u posljednjih 18 mjeseci izgubila nevjerojatnih 35 kilograma i time se hvalila na društvenim mrežama, ali njezino pojavljivanje u javnosti sada je sve ostavilo bez teksta.

Pogledaj i ovo Meghan Markle Hm... Glumačka zvijezda podijelila detalje susreta s Harryjem i Meghan, pa otkrila kakav joj je dojam ostavila Meghan, a on nije baš bio najbolji

41-godišnja Rebel pojavila se nakon duže vremena na nekom crvenom tepihu, a bilo je to na dodjeli nagrada AACTA 2021. u Sydneyju. Tu je priliku, naravno, iskoristila da pokaže svoju novu vitku liniju, i to u maloj crnoj haljini, u kojoj je zaista izgledala nikad mršavije. S lica nije skidala osmijeh dok je pozirala pred okupljenim fotografima i činilo se da se sjajno zabavlja i uživa u pozornosti.

A dok se cijeli svijet divi njezinoj transformaciji, časopis People je pripisuje strogom pridržavanju plana prehrane Mayr Method.

Izvor blizak glumici otkrio je da je postigla nevjerojatne rezultate promijenivši svoje prehrambene navike dok je boravila u jednom zdravstvenom i wellness centru u Australiji prošle godine te da se jednostavno nastavila pridržavati svojeg plana prehrane.

"To je pristup koji eliminira netoleranciju na hranu, smanjuje unos šećera, potiče polagano jedenje cjelovite hrane i jača imunološki sustav", rekao je izvor za magazin People.

Simpatična Australka karijeru je izgradila u komedijama poput "Na putu do zvijezda", "Djeveruše" i "Kako biti solo", a kako je izgledala prije nego što je smršavjela, prisjetite se u našoj galeriji.

1/2 >> Pogledaji ovu galeriju Mary J Blige Fotosop (Foto: Profimedia) +0 Mary J. Blige (FOTO: Getty) Zanimljivosti Nekad je žarila i palila glazbenom scenom, a sad se u sićušnom bikiniju opet sprema pokoriti scenu!

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene