nevjerojatna transformacija!

Još prošle godine imala je 30 kilograma više, a sada ju je teško prepoznati čak i kada se ne skriva ispod šešira

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Rebel Wilson je 2020. proglasila godinom zdravlja i uspjela je smršavjeti impresivnih 30 kilograma, a i dalje ne staje s treninzima.

O nevjerojatnoj transformaciji glumice Rebel Wilson (41) ne prestaje se pričati već mjesecima.

Pogledaj i ovo Meghan Markle Hm... Glumačka zvijezda podijelila detalje susreta s Harryjem i Meghan, pa otkrila kakav joj je dojam ostavila Meghan, a on nije baš bio najbolji

Nakon što je 2020. proglasila godinom zdravlja i uvela strogi režim vježbanja i prehrane, vrckava glumica uspjela je izgubiti 30 kilograma, a svoju transformaciju bilježila je i na društvenim mrežama.

A iako se još krajem 2020. pohvalila da je dosegla ciljanu težinu od 75 kilograma, nastavila je uživati u fizičkoj aktivnosti, a paparazzi su je sada ulovili u rekreativnoj šetnji na brdu u Los Angelesu.

Nije im uspjela pobjeći iako se sakrila ispod šešira i sunčanih naočala, a i svakako ju je teško prepoznati jer se kilogrami s nje i dalje tope.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Rebel Wilson (@rebelwilson)

Simpatična Australka, koja je karijeru izgradila u komedijama poput "Na putu do zvijezda", "Djeveruše" i "Kako biti solo", ovih je dana na Instagramu objavila i nekoliko svojih novih fotki na kojima je ponovno sve očarala izgledom, a kako je izgledala prije nego je smršavjela, prisjetite se u našoj galeriji.

1/20 >> Pogledaji ovu galeriju Mark Bagarić Mark Bagarić Mark Bagarić Janko Popović Volarić, Martina Tomčić, Mark Bagarić +15 Mark Bagarić Celebrity Tko je mladić zbog kojeg je Martina Tomčić izjavila da se zaljubila? Tvrdi da nikad nije bio u vezi, ali nakon ovoga teško da će ostati solo!

1/3 >> Pogledaji ovu galeriju Princ Albert i princeza Charlene od Monaka (Foto: AFP) Princ Albert i princeza Charlene od Monaka (Foto: AFP) +0 Princ Albert i princeza Charlene od Monaka (Foto: AFP) Celebrity Najtužnija princeza javila se novom fotkom, pa sve još više zabrinula: "Ona stvarno ne izgleda dobro, pogledajte joj ruke"

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene