Svaka joj čast!

U godinu dana izgubila je više od 30 kilograma pa se hvali nikad vitkijom linijom, a za sve to ima jako dobar razlog

Rebel Wilson (Foto: Instagram) Rebel Wilson (Foto: Instagram) Instagram 1/4 >> Pogledaji ovu galeriju Rebel Wilson (Foto: Instagram) Rebel Wilson (Foto: Profimedia) Rebel Wilson (Foto: Getty) +0 Rebel Wilson (Foto: Getty) Galerija

Rebel Wilson ne prestaje oduševljavati svoje obožavatelje drastičnom transformacijom nakon što je izgubila 30 kilograma viška.

Američka glumica Rebel Wilson u posljednjih je godinu dana izgubila više od 30 kilograma i to zahvaljujući režimu vježbanja i zdravijem načinu života, a rezultate pokazuje na društvenim mrežama gdje joj se svi dive.

Pogledaj i ovo Meghan Markle Hm... Glumačka zvijezda podijelila detalje susreta s Harryjem i Meghan, pa otkrila kakav joj je dojam ostavila Meghan, a on nije baš bio najbolji

Obožavatelji su tako zaključili da izgleda senzacionalno nakon što je objavila fotografije s odmora u Francuskoj na kojima pozira u maloj crnoj haljini koja je savršeno naglasila njezinu vitku liniju.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Rebel Wilson (@rebelwilson)

41-godišnja Rebel pozirala je dok ispija pjenušac i s lica ne skida široki osmijeh. Nedavno je otkrila kako je njezina odluka da smršavi bila i uvelike potaknuta željom za povećanje šanse da postane majka.

Istaknula je kako je isprva bila uvrijeđena nakon što su joj liječnici sugerirali da bi trebala smršavjeti i živjeti zdravije, međutim to ju je konačno motiviralo da se uhvati u koštac sa svojim prehrambenim navikama.

"Zapravo sam se uvrijedila, mislila sam tada da živim dovoljno zdravo. Međutim sve je počelo kada su mi rekli da bi trebala izgubiti višak kilograma jer bi mi tada šanse bile veće da zamrznem jajašca i da se poveća njihova kvaliteta.

Međutim, u svibnju ove godine otkrila je pratiteljima na Instagramu da je dobila neke loše vijesti što se toga tiče.

"Danas sam saznala neke loše vijesti oko plodnosti i nisam ih imala s kime podijeliti, ali pretpostavljam da moram to nekome reći. Suosjećam sa svim ženama koje imaju jednake probleme. Svemir funkcionira na tajanstvene načine i ponekad se čini da ništa nema smisla. Ali nadam se da će svjetlo uskoro zasjati kroz sve tamne oblake", napisala je optimistična glumica.

1/14 >> Pogledaji ovu galeriju Quentin Tarantino i Daniella Pick (Foto: Getty Images) Quentin Tarantino i Daniella Pick (Foto: Getty Images) Quentin Tarantino i Daniella Pick (Foto: Profimedia) Quentin Tarantino i Daniella Pick (Foto: Profimedia) +9 Quentin Tarantino i Daniella Pick (Foto: Profimedia) Zanimljivosti Na računu ima silne milijune, ali vlastitoj majci ne želi dati ni novčića, i to sve zbog rečenice koju mu je izrekla u djetinjstvu

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene