Nova seksi odabranica

Bivši muž slavne pjevačice zaljubljen u Talijanku raskošnih oblina, je li dostojna zamjena latino divi?

Raffaella Modugno (Foto: Instagram) Raffaella Modugno (Foto: Instagram) instagram 1/15 >> Pogledaji ovu galeriju Raffaella Modugno (Foto: Instagram) Raffaella Modugno (Foto: Instagram) Raffaella Modugno (Foto: Instagram) Raffaella Modugno (Foto: Instagram) Raffaella Modugno (Foto: Instagram) Raffaella Modugno (Foto: Instagram) Raffaella Modugno (Foto: Instagram) Raffaella Modugno (Foto: Instagram) Raffaella Modugno (Foto: Instagram) Raffaella Modugno (Foto: Instagram) +4 Raffaella Modugno (Foto: Instagram) Galerija

Seksi Talijanka Raffaella Modugno nova je djevojka Marca Anthonyja, bivšeg supruga J.Lo.

Latino glazbenik i veliki zavodnik Marc Anthony ženio se četiri puta, a isto toliko puta se i razvodio, no i dalje vjeruje u ljubav. Njegov desetogodišnji brak s divom Jennifer Lopez bio je medijski vrlo popraćen, a par danas odgaja svoje blizance i ponosi se svojim dobrim odnosom. 

Pogledaj i ovo Emme Maribel Muñiz Nije to lijepo Kći Jennifer Lopez zbog izgleda je na meti ružnih i zlih komentara, dušebrižnici joj posebno zamjeraju jedno

No sada je Marc Anthony pronašao još jednu zamjenu za slavnu J.Lo. Njegova nova seksi odabranica tamnoputa je Talijanka Raffaella Modugno, model i manekenka mačkastih očiju i dugih vretenastih nogu. 

31-godišnja Raffaella talijanska je manekenka koja je 2011. okrunjena za Miss Italije, a od tada je nosila revije za brojne svjetske modne brendove. Uz to se pojavila i u mnogim videospotovima slavnih glazbenika, od kojih je najviše pozornosti dobio onaj za pjesmu "Timber" Pitbulla. 

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 

🌵

Objavu dijeli Raffaella Modugno (@raffaellamodugno)

Ova ljepotica u svoju je ljubavnu mrežu već saplela neke slavne frajere, među njima i Diega Forlana, nogometaša koji je 2012. kada su bili u vezi igrao za Inter Milano. Raffaella većinu vremena pokušava sakriti svoje ljubavne veze kao zmija noge, no ovu novu s Marcom Anthonyjem nije mogla dugo skrivati. 

Par se navodno strastveno zaljubio, pa se čini da je glazbenik ozbiljan s novom nasljednicom Jennifer Lopez u svome životu. 

1/15 >> Pogledaji ovu galeriju Kaya Ostojić (Foto: Instagram) Kaya Ostojić (Foto: Instagram) Kaya Ostojić (Foto: Instagram) Kaya Ostojić (Foto: Instagram) +10 Kaya Ostojić (Foto: Instagram) Celebrity Slaba na mlađe sportaše: Slavna seksi Srpkinja razvodi se zbog hrvatskog nogometaša?

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene