Seksi Talijanka Raffaella Modugno nova je djevojka Marca Anthonyja, bivšeg supruga J.Lo.

Galerija


Latino glazbenik i veliki zavodnik Marc Anthony ženio se četiri puta, a isto toliko puta se i razvodio, no i dalje vjeruje u ljubav. Njegov desetogodišnji brak s divom Jennifer Lopez bio je medijski vrlo popraćen, a par danas odgaja svoje blizance i ponosi se svojim dobrim odnosom. 

Vezani članci Jennifer Lopez i Ralph Fiennes Prošlo je 18 godina otkad je prvi put prikazana omiljena ljubavna priča temeljena na stvarnim događajima Raffaella Modugno Zanosna Talijanka i osvajačica slavnih muškaraca pokazala savršenu liniju na plažama Miamija

No sada je Marc Anthony pronašao još jednu zamjenu za slavnu J.Lo. Njegova nova seksi odabranica tamnoputa je Talijanka Raffaella Modugno, model i manekenka mačkastih očiju i dugih vretenastih nogu. 

31-godišnja Raffaella talijanska je manekenka koja je 2011. okrunjena za Miss Italije, a od tada je nosila revije za brojne svjetske modne brendove. Uz to se pojavila i u mnogim videospotovima slavnih glazbenika, od kojih je najviše pozornosti dobio onaj za pjesmu "Timber" Pitbulla. 

Ova ljepotica u svoju je ljubavnu mrežu već saplela neke slavne frajere, među njima i Diega Forlana, nogometaša koji je 2012. kada su bili u vezi igrao za Inter Milano. Raffaella većinu vremena pokušava sakriti svoje ljubavne veze kao zmija noge, no ovu novu s Marcom Anthonyjem nije mogla dugo skrivati. 

Par se navodno strastveno zaljubio, pa se čini da je glazbenik ozbiljan s novom nasljednicom Jennifer Lopez u svome životu. 

Slaba na mlađe sportaše: Slavna seksi Srpkinja razvodi se zbog hrvatskog nogometaša?