Nova seksi odabranica

Bivši muž slavne pjevačice zaljubljen u Talijanku raskošnih oblina, je li dostojna zamjena latino divi?

Raffaella Modugno (Foto: Instagram) Raffaella Modugno (Foto: Instagram) instagram 1/15 >> Pogledaji ovu galeriju Raffaella Modugno (Foto: Instagram) Raffaella Modugno (Foto: Instagram) Raffaella Modugno (Foto: Instagram) Raffaella Modugno (Foto: Instagram) Raffaella Modugno (Foto: Instagram) Raffaella Modugno (Foto: Instagram) Raffaella Modugno (Foto: Instagram) Raffaella Modugno (Foto: Instagram) Raffaella Modugno (Foto: Instagram) Raffaella Modugno (Foto: Instagram) +4 Raffaella Modugno (Foto: Instagram) Galerija

Seksi Talijanka Raffaella Modugno nova je djevojka Marca Anthonyja, bivšeg supruga J.Lo.

Latino glazbenik i veliki zavodnik Marc Anthony ženio se četiri puta, a isto toliko puta se i razvodio, no i dalje vjeruje u ljubav. Njegov desetogodišnji brak s divom Jennifer Lopez bio je medijski vrlo popraćen, a par danas odgaja svoje blizance i ponosi se svojim dobrim odnosom. 

Pogledaj i ovo Jennifer Lopez Nisu dugo izdržale J.Lo dadiljama je nudila velike plaće, ali ovo je razlog zbog kojih je svaka ipak brzo otišla od nje

No sada je Marc Anthony pronašao još jednu zamjenu za slavnu J.Lo. Njegova nova seksi odabranica tamnoputa je Talijanka Raffaella Modugno, model i manekenka mačkastih očiju i dugih vretenastih nogu. 

31-godišnja Raffaella talijanska je manekenka koja je 2011. okrunjena za Miss Italije, a od tada je nosila revije za brojne svjetske modne brendove. Uz to se pojavila i u mnogim videospotovima slavnih glazbenika, od kojih je najviše pozornosti dobio onaj za pjesmu "Timber" Pitbulla. 

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 

🌵

Objavu dijeli Raffaella Modugno (@raffaellamodugno)

Ova ljepotica u svoju je ljubavnu mrežu već saplela neke slavne frajere, među njima i Diega Forlana, nogometaša koji je 2012. kada su bili u vezi igrao za Inter Milano. Raffaella većinu vremena pokušava sakriti svoje ljubavne veze kao zmija noge, no ovu novu s Marcom Anthonyjem nije mogla dugo skrivati. 

Par se navodno strastveno zaljubio, pa se čini da je glazbenik ozbiljan s novom nasljednicom Jennifer Lopez u svome životu. 

1/15 >> Pogledaji ovu galeriju Kaya Ostojić (Foto: Instagram) Kaya Ostojić (Foto: Instagram) Kaya Ostojić (Foto: Instagram) Kaya Ostojić (Foto: Instagram) +10 Kaya Ostojić (Foto: Instagram) Celebrity Slaba na mlađe sportaše: Slavna seksi Srpkinja razvodi se zbog hrvatskog nogometaša?

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene