'Poradi na osobnosti'

VIDEO 'Tata mi je rekao - sine, ružan si!'

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

'Sine, obojica smo ružni. Radije poradi na svojoj osobnosti, to će ti ojačati karakter', otkrio je pjevač riječi svog tate.

Poznati pjevač i bivši suprug Jennifer Lopez, Marc Anthony, otkrio je u The Meredith Vieira showu da je njegov otac Felipe Muniz bio brutalno iskren tijekom odrastanja njegovog sina. Anthony je tako otkrio da ga je tata upozorio da je - ružan!

Pogledaj i ovo showbuzz Mlađe je slađe? Bivši supružnici sa svojim mlađim polovicama: Koji par je bolji?

'Moj mi je tata još dok sam bio mali rekao: 'Sine, obojica smo ružni. Radije poradi na svojoj osobnosti, to će ti ojačati karakter', rekao je pjevač, koji je priznao da ga to nije povrijedilo. 'Otkako sam se rodio gledam njegovo lice i bio je u pravu', dodao je Anthony.

Marc Anthony i Shannon De Lima nisu skidali ruke jedno s drugoga

Pjevač, koji je danas u sretnom braku s manekenkom Shannon de Lima, progovorio je i o odnosu s bivšom suprugom Jennifer Lopez te otkrio da joj je pomogao oko njezine knjige 'True Love'.

'Pročitao sam i pomogao joj oko te knjige. Vrlo smo bliski i vjerujemo jedno drugome. Bio sam jako ponosan na nju zbog te knjige. Znam koliko je to zahtjevno. Učinio sam sve što je u mojoj moći kako bih joj pružio potporu. Bio sam iznimno ponosan na nju jer znam koliko je trebalo hrabrosti da otkrije takve neke stvari o sebi', rekao je Marc Anthony.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene