Čini se kako stvari među njima itekako dobro funkcioniraju.


Latino diva Jennifer Lopez i pjevač Marc Anthony opet su zajedno. No ne radi se tu o staroj ljubavi, nego o novoj glazbenoj suradnji.

Vezani članci Jennifer Lopez (Foto: Profimedia) Tko bi se nju usudio taknuti? Diva bila žrtva seksualnog predatora: "Želio mi je vidjeti grudi..." Alex Rod i Jennifer Lopez (Foto: Profimedia) Ljubav cvjeta: Jedan od najljepših holivudskih parova pokazao isklesana tijela na obiteljskom odmoru

Naime, bivši supružnici udružili su snage zbog rada na novom albumu koji izlazi na španjolskom jeziku.

Jennifer i Marc bili su u braku sedam godina, a plod njihove veze su blizanci Max i Emma. Iako je njihova ljubav završila ostali su u prijateljskim odnosima, te će Marc raditi kao izvršni producent na novom  albumu latino dive koji izlazi sljedeće godine.

'Jako sam uzbuđena i veselim se novom glazbenom putu i tome što ću slaviti svoje latinske korijene zajedno s Marc Anthonyjem i Sony/Magnus obitelji', stoji u priopćenju pjevačice.

Dvojac je nedavno dijelio pozornicu zajedno u Radio City Music Hallu u kolovozu, neposredno nakon što je J.Lo prekinula svoju dugogodišnju vezu s Casperom Smartom. Marc Anthony u sretnom je braku s Shannon de Limom, a čini se kako stvari u ovoj velikoj obitelji dobro funkcioniraju.