Divni mladenci!

Adriana Đurđević objavila prvu fotku s vjenčanja s Ćaleta-Carom, lijepa trudnica zablistala je u vjenčanici neobična kroja

Duje Ćaleta Car i Adriana Đurđević (Foto: Instagram) Duje Ćaleta Car i Adriana Đurđević (Foto: Instagram) Instagram 1/5 >> Pogledaji ovu galeriju Duje Ćaleta Car i Adriana Đurđević (Foto: Instagram) Adriana Đurđević, Duje Ćaleta-Car (Foto: Instagram) Adriana Đurđević i Duje Ćaleta-Car (Foto: Instagram) Adriana Đurđević, Duje Ćaleta-Car (Foto: Instagram) +0 Duje Ćaleta Car i Adriana Đurđević (Foto: Instagram) Galerija

Adriana Đurđević je na Instagramu objavila prvu fotografiju sa svojeg vjenčanja s Dujom Ćaleta-Carom.

Naš nogometni reprezentativac Duje Ćaleta-Car oženio se svojom dugogodišnjom partnericom Adrianom Đurđević na tajnoj ceremoniji u njezinu rodnom Dubrovniku.

Pogledaj i ovo Dejan i Anita Lovren Dugo ih nismo vidjeli zajedno Hrvat koji slovi za našeg najzgodnijeg nogometaša stigao na vjenčanje sa suprugom u vrlo rijetkom zajedničkom izlasku!

Da su stali pred oltar prvi je doznao Dubrovački dnevnik iz pouzdanog izvora koji je otkrio i da su imali intimno svadbeno slavlje na terasi Revelina, a sada je Adriana potvrdila vijest na svojem Instagramu gdje je objavila fotografiju s vjenčanja.

"Početak vječnosti", napisala je uz fotku na kojoj ona i Duje zaljubljeno gledaju jedno u drugo, a otkrila je i da su sudbonosno "da" izrekli 25. svibnja.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Adriana Đurđević (@adrianadurdevic)

Lijepa mladenka odabrala je vjenčanicu neobična kroje koja je sprijeda otkrila njezine vitke noge, dok se pozadi pretezao dugački šlep od tila. Mladoženja je nosio bijeli sako i košulju s leptir mašnom te crne hlače.

Sretni mladenci dobili su brojne čestitke ispod objave, a među prvima im je čestitala supruga još jednog našeg nogometnog reprezentativca Matea Kovačića, Izabel.

Fotka je i u samo sat vremena od objave skupila nekoliko tisuća lajkova.

Podsjetimo, Adriana i Duje i Adriana zaručili su se prije tri mjeseca i to nakon četiri godine veze, a zatim su objavili i da će postati roditelj. Adriana je sredinom travnja za časopis Story otkrila da se već nalazi u drugom tromjesečju trudnoće, a priznala je i kako ona i Duje već znaju spol bebe no to je odlučila zadržati za sebe.

Od tada je svoj Instagram pretrpala trudničkim fotkama ispod kojih joj pratitelji redovito laskaju da je prekrasna trudnica.

Lijepa Dubrovkinja je zbog nogometaša preselila iz rodnog grada u Marseille gdje on igra istoimeni nogometni klub, a već neko vrijeme nose titulu najljepšeg domaćeg para.

1/3 >> Pogledaji ovu galeriju Maja Šuput i Frano Ridjan treća emisija TLZP Maja Šuput i Frano Ridjan druga emisija TLZP - 3 +0 In Magazin: Maja Šuput - 1 Celebrity Predivna obiteljska fotka Maje Šuput nikoga nije ostavila ravnodušnim, a maleni Bloom na njoj je pravi hit

1/9 >> Pogledaji ovu galeriju Fabijan Pavao Medvešek - 1 Fabijan Pavao Medvešek Fabijan Pavao Medvešek - 4 Fabijan Pavao Medvešek i Helena Janjušević - 3 +4 Fabijan Pavao Medvešek Celebrity Njegovu mišićavom tijelu nije odoljela ni Nives Celzijus, no iznenadit će vas kad vidite što naš zgodni glumac misli o sebi

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene