čestitamo!

Vjenčali se Duje Ćaleta-Car i Adriana Đurđević! Zavjete su izmijenili u Dubrovniku pred obitelji i najbližim prijateljima

Ćaleta-Car, Đurđević (Foto: Instagram) Ćaleta-Car, Đurđević (Foto: Instagram) instagram 1/1 >> Pogledaji ovu galeriju +0 Ćaleta-Car, Đurđević (Foto: Instagram) Galerija

Duje Ćaleta-Car i Adriana Đurđević stali su pred oltar tri mjeseca nakon što su objavili zaruke.

Naš nogometni reprezentativac Duje Ćaleta-Car vjenčao se s dugogodišnjom partnericom Adrianom Đurđević, doznaje Dubrovački dnevnik iz neslužbenih, ali pouzdanih izvora.

Pogledaj i ovo Vjenčanje Adriane i Duje Ćalete-Cara - 8 atraktivna mladenka Adriana Ćaleta-Car u vjenčanici kakva se ne viđa često pokazala više od očekivanog, a tu je i spektakularan veo!

Par je zavjete izmijenio u tajnosti i imali su skromno svadbeno slavlje na terasi Revelina u Adrianinom rodnom Dubrovniku, uz najužu obitelj i prijatelje.

Duje i Adriana zaručili su se prije tri mjeseca i to nakon četiri godine veze, a zatim su objavili i da će postati roditelj. Adriana je sredinom travnja za časopis Story otkrila da se već nalazi u drugom tromjesečju trudnoće, a priznala je i kako ona i Duje već znaju spol bebe no to je odlučila zadržati za sebe.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Adriana Đurđević (@adrianadurdevic)

Lijepa Dubrovkinja je zbog nogometaša preselila iz rodnog grada u Marseille gdje on igra istoimeni nogometni klub, a već neko vrijeme nose titulu najljepšeg domaćeg para.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene