uvijek divni

Pojavile se fotografije Viktorije i Dina Rađe stare 16 godina, čini se kako naš poznati par zaista ne stari!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Viktorija i Dino Rađa u braku su od 2001. godine, a ovih su dana procurile njihove fotke iz 2006. prema kojima se čini da zaista ne stare.

Bivša manekenka i misica Viktorija Đonlić Rađa i naš proslavljeni košarkaš Dino Rađa već su godinama jedan od najpoznatijih parova hrvatske scene, a ovih su dana procurile i njihove stare fotke koje samo dokazuju da oni zaista ne stare.

Pogledaj i ovo Dino Rađa i Viktorija Đonlić Rađa "Slika zbori više od riječi" Dino Rađa se pohvalio da je izveo svoju suprugu, a komentar uz njihovu fotku je sve: "Triba li šta napisat??"

Sretni par bio je na završnoj večeri Dore u Opatiji 2006. godine te su spremno stali pred fotografe u večeri kada je Severina odnijela pobjedu s pjesmom "Moja štikla", a od onda se nisu puno promijenili.

Viktorija je 1995. godine osvojila titulu druge pratilje na izboru za Miss Hrvatske nakon što je pobijedila na izboru za Miss Dalmacije, a iste je godine upoznala i supruga Dina u jednom poznatom zagrebačkom restoranu i između njih je odmah zaiskrilo.

On je tada već bio uspješni košarkaš, a ona je taman krenula u pohod na domaće glazbene ljestvice i godinu dana kasnije je izbacila pjesmu "Nema veze" koja je do danas njezin najveći hit.

Vjenčali su se 2001. godine na brodu u jednom zaljevu kod Korčule, a nakon što se jednom drugom zavjetovali, proslavili su to skokom u more.

Dugo se šuškalo kako je Dino upravo zbog Viktorije ostavio prvu suprugu, bivšu košarkašicu Željanu s kojom ima sina i dok je ovaj bio još u pelenama, no one su danas u korektnim odnosima. Točnije, ratnu sjekiru zakopale su 2010. godine tijekom Dinine inauguracije u Kuću slavnih u Splitu. Viktorija je 2003. godine rodila sina Roka, a 2008. godine i sina Niku.

1/10 >> Pogledaji ovu galeriju Naomi Campbell (Foto: Instagram) Naomi Campbell (Foto: Instagram) Naomi Campbell (Foto: Profimedia) Naomi Campbell (Foto: Profimedia) +5 Naomi Campbell (Foto: Profimedia) Celebrity Naomi Campbell pokazala kćerkicu koju je dobila u 51. godini, odgovorila je i na pitanje o kojem se šuška već mjesecima

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene