pozirala u badiću

Viktorija Rađa se prisjetila kako je izgledala na izboru za Miss Hrvatske 1995. godine, s njom na fotki je još jedna poznata dama

Viktorija Đonlić Rađa (Foto: Dnevnik.hr) Viktorija Đonlić Rađa (Foto: Dnevnik.hr) DNEVNIK.hr 1/2 >> Pogledaji ovu galeriju Viktorija Đonlić Rađa (Foto: Dnevnik.hr) +0 Viktorija Rađa Galerija

Viktorija Rađa je prije 26 godina ponijela titule Miss Dalmacije i druge pratilje na izboru za Miss Hrvatske, a sada se na svojem Instagramu prisjetila kako je tada izgledala.

Supruga našeg proslavljenog košarkaša Dina Rađe (54), bivša manekenka i misica Viktorija Đonlić Rađa (44) na svojem Instagramu prisjetila se prošlosti.

Pogledaj i ovo Dino Rađa i Viktorija Đonlić Rađa "Slika zbori više od riječi" Dino Rađa se pohvalio da je izveo svoju suprugu, a komentar uz njihovu fotku je sve: "Triba li šta napisat??"

Objavila je fotografiju s izbora za Miss Hrvatske 1995. godine na kojem je ponijela titulu druge pratilje nakon što je pobijedila na izboru za Miss Dalmacije. Viktorija je pozirala na plaži u žutom jednodijelnom badiću, a uz nju je na na fotki i modna agentica Tihana Harapin Zalepugin.

"Miss Hrvatske 1995., Rene Karaman i ja. Kakva sretna vremena!" napisala je u opisu stare fotke kojom je obradovala svoje pratitelje i koju možete pogledati ovdje.

Iste te godine Viktorija je upoznala svojeg supruga Dina u jednom poznatom zagrebačkom restoranu i između njih je odmah zaiskrilo. On je tada već bio uspješni košarkaš, a ona je taman krenula u pohod na domaće glazbene ljestvice i godinu dana kasnije je izbacila pjesmu "Nema veze" koja je do danas njezin najveći hit.

Vjenčali su se 2001. godine na brodu u jednom zaljevu kod Korčule, a nakon što se jednom drugom zavjetovali, proslavili su to skokom u more.

Dugo se šuškalo kako je Dino upravo zbog Viktorije ostavio prvu suprugu, bivšu košarkašicu Željanu s kojom ima sina i dok je ovaj bio još u pelenama, no one su danas u korektnim odnosima. Točnije, ratnu sjekiru zakopale su 2010. godine tijekom Dinine inauguracije u Kuću slavnih u Splitu. Viktorija je 2003. godine rodila sina Roka, a 2008. godine i sina Niku.

Još Viktorijinih starih fotografija pogledajte u našoj galeriji. 

1/5 >> Pogledaji ovu galeriju Matthew Perry i Courtney Cox (Foto: Instagram) Matthew Perry (Foto: Getty Images) Matthew Perry (Foto: AFP) Matthew Perry (Foto: AFP) +0 Matthew Perry (Foto: Getty Images) Nekad i sad Zbog novih paparazzo fotki obožavanog Chandlera nikome nije svejedno, svaki put izgleda sve gore i gore

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene