Kakva prilika!

Pogledajte fotke Viktorije Rađe na kojima joj svi zavide, a sve zbog hit-serije: "U životu nisam bila ljubomornija na nekoga!"

Viktorija Rađa Viktorija Rađa DNEVNIK.hr 1/1 >> Pogledaji ovu galeriju +0 Viktorija Rađa Galerija

Viktorija Đonlić Rađa objavila je na Instagramu fotografije s glumcima serije "La Casa de Papel" koje je upoznala u Madridu.

Svega par dana preostalo je do velike završnice jedne od najuspješnijih i najgledanijih serija svih vremena "La Casa de Papel", a u Madridu je održano njezino svečano predstavljanje i okupljanje cijele ekipe serije.

Pogledaj i ovo Luka Peroš svaka čast! Novi uspjeh hrvatskog glumca kojeg smo gledali i u Netflixovoj hit-seriji, evo zašto ga je angažirao španjolski nogometni prvak!

Čast da prisustvuju tom spektaklu dobili su Viktorija i Dino Rađa, inače bliski prijatelji našeg glumca Luke Peroša koji u seriji tumači ulogu Marseillea, a dobili su priliku da upoznaju i druže se s ostatkom glumačke ekipe koja je zaludjela cijeli svijet.

Viktorija je tako na svom profilu na Instagramu objavila fotografije s Tokyo, Berlinom, Helsinkijem, Marseilleom, Riom, Denverom, Moscowom, Bogottom ,Stockholmom i Lisabon, odnosno glumcima koji su ih utjelovili i koje danas na društvenim mrežama prate milijuni obožavatelja.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Viktorija7 (@viktorija7777)

"Sinoć smo tako posjetili Tokyo, Berlin, Helsinki, Marseille,Rio, Denver, Moscow, Bogottu, Stockholm, ,Lisabon. Kakvo putovanje. Vrlo cool gradovi. Pogotovo Tokyo", napisala je Viktorija uz objavu na kojoj su joj pozavidjeli i brojni poznati Hrvati.

"Ma daaaaaj", Da se snima dalje sinoć bi dobila Zagvozd, jedan kroz jedan", "Wooooow", "Znači, najljubomornija sam ikad, posebno na drugu sliku", "U životu nisam bila ljubomornija na nekoga", "A daaaj, želim i jaaaaa, prekul", "Predivni su, serija je top", "Blago vam se", poručili su joj pratitelji, među kojima su se javili i Tina Walme, Slavko Sobin, Nataša Janjić Medančić i drugi.

1/25 >> Pogledaji ovu galeriju Kristen Stewart (Foto: Getty) Kristen Stewart (Foto: Getty) Kristen Stewart (Foto: Getty) Kristen Stewart i Dylan Meyer (Foto: Profimedia) +20 Kristen Stewart i Dylan Meyer (Foto: Profimedia) Zanimljivosti Ljubila je frajera za kojim su uzdisale žene diljem svijeta, a nakon što ga je prevarila, redala je pripadnice nježnijeg spola

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene