Priyanka Chopra medijima je otkrila na koji se točno način promijenila njezina prijateljica Meghan Markle nakon udaje za princa Harryja.

Galerija


Slavna indijska pjevačica i glumica Priyanka Chopra, jedna od najbližih prijateljica vojvotkinje Meghan Markle, medijima je u ekskluzivnom intervjuu otkrila kako se točno njezina dobra prijateljica promijenila nakon udaje u kraljevsku obitelj. 

Vezani članci Princ Harry i Meghan Markle Kraljevska obitelj odbila zahtjev Harryja i Meghan, no ipak se snašao i obavio svoju dužnost sa suprugom Prinčevi Harry i William - 1 Samo dvije stvari opet mogu zbližiti princa Harryja i Williama? Kraljica se još nada da će sve biti kao prije

"Mnogi su je ljudi upoznali nakon vjenčanja, ali ja ju znam znatno duže", rekla je Priyanka.  

Šuškalo se da su se ove dvije uspješne žene posvađale te da više nisu toliko bliske, a Priyanka je naglasila kako nije još posjetila bebu Archieja, prvog sina Meghan Markle i njezina supruga princa Harryja. Ipak, to ne znači da je njihovo prijateljstvo došlo u fazu "hlađenja", već da su obje mlade žene svjesne obveza jedne druge. 

Priyanka je u intervjuu otkrila kako je s Meghan prvo kliknula zbog istog načina razmišljanja i "svjetonazora". Glumice su se sprijateljile za vrijeme zajedničkog boravka u Kanadi, kada su snimale različite TV serije, ali su svaki slobodni trenutak provodile zajedno. 

"Meghan je moderna, progresivna žena. Ona je samosvjesna uspješna žena koja je sama izgradila svoju karijeru, žena kao i svaka druga. Ona je prekrasna, očaravajuća, ali je potpuno vjerna sebi", rekla je Priyanka Chopra. 

Kao vjerna prijateljica, Chopra se osvrnula i na tabloidske članke o Meghan nazvavši ih rasističkima. 

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Today The Duke and Duchess of Sussex joined The Queen and members of The Royal Family at the annual Trooping the Colour, to celebrate Her Majesty’s official birthday. Trooping the Colour orginated from traditional preparations for battle and has commemorated the birthday of the sovereign for more than 250 years. In the 18th century, guards from the royal palaces regularly assembled to “troop" colours or flags down the rank, so they could be seen and recognised by the soldiers. In 1748, it was announced this parade would also mark the Sovereign’s official birthday. Trooping the Colour is performed by regiments of the British and Commonwealth armies for The Queen’s birthday parade, allowing them to pay a personal tribute to Her Majesty. Today over 1400 parading soldiers, 200 horses and 400 musicians came together on Horse Guards Parade in London in a great display of military precision, horsemanship and fanfare. The parade concludes with a 41-gun salute fired by The King’s Troop, following which The Queen leads members of The Royal Family back to the balcony of Buckingham Palace to watch the Royal Air Force flypast display. Photos credit: PA

Objavu dijeli The Duke and Duchess of Sussex (@sussexroyal)

"Očito je da se radi o rasizmu, ali ako itko to može podnijeti, to je ona", rekla je o svojoj prijateljici Priyanka. 

Što se tiče Meghanine promjene nakon udaje za princa Harryja, Priyanka misli da se Meghan zapravo - uopće nije promijenila. 

"Ostala je svoja kroz sve to. Mnogi su je upoznali nakon Harrya, ali ja ju znam mnogo duže. Ona i dalje priča o istim stvarima, stalo joj je do istih pitanja i na svaki način pokušava promovirati feminizam. Oduvijek je bila cura za promjene, udajom je dobila idealnu platformu da svijetu stalno glasno poručuje što doista misli", rekla je Priyanka. 

Ova plavokosa zavodnica obožava poduzetnike, a zbog veze sa zadnjim u nizu posebno je plijenila pažnju