Priyanka Chopra snimila je naslovnicu jednog američkog magazina na kojoj se zablistala u haljini golih leđa.

Galerija


Indijska glumica i supruga pjevača Nicka Jonasa, Priyanka Chopra postigla je veliki uspjeh u Hollywoodu, što je malo kome iz njezine zemlje pošlo za rukom.

Vezani članci Nick Jonas (Foto: Instagram) Ostao zatečen u krevetu: Jedna od najljepših žena na svijetu suprugu pripremila neodoljivo iznenađenje Nick Jonas i Priyanka Chopra (Foto: Getty Images) Jednu od najljepših žena svijeta 11 godina mlađi dečko zaprosio nakon samo 2 mjeseca veze?

Lijepa 37-godišnja glumica svoju tajnu uspjeha otkrila je u intervjuu za InStyle i ispričala kako ga djelomično duguje svom stavu i tome što se nikada nije bojala neuspjeha. Osim što je dala iskreni intervju, Priyanka se pojavila i na naslovnici istoimenog magazina i doslovno zablistala u haljini golih leđa.

Fotografiju je objavila i na profilu na Instagramu, ispod koje joj je 11 godina mlađi suprug Nick ostavio emotkine goruće vatre i zaljubljenih smajlića, dajući time cijelom svijetu do znanja što misli o naslovnici.

Priyankina karijera počela se kretati usputnom putanjom nakon što je 2000. godine pobijedila na Izboru za Miss svijeta, nakon čega je ostvarila brojne televizijske i filmske uloge. 

"Volim učiti i ne bojim se neuspjeha i da u nečemu neću uspjeti. Ako ne uspijete, što se meni dogodilo puno puta i puno puta sam morala riskirati, jednostvno ustanete nakon što padnete i pokušate nešto drugo. To nije početak kraja svega", izjavila je Priyanka.

Osim poslovnog uspjeha, Priyanki dobro ide i u privatnom životu. Prije godinu dana udala se za mlađahnog Nicka na raskošnoj ceremoniji u rodnoj Indiji, dok je druga svečanost bila održana u Nickovoj Americi.

Pjevač podijelio tužnu vijest: ''Preminuo je naš trogodišnji sin, srca su nam slomljena, utjehu tražimo u Bogu''