Izgleda bolje no ikad!

Indijska ljepotica pokazala gola leđa na naslovnici, suprug joj jasno dao do znanja što o tome misli

Priyanka Chopra i Nick Jonas (Foto: Profimedia) Priyanka Chopra i Nick Jonas (Foto: Profimedia) Profimedia 1/12 >> Pogledaji ovu galeriju Priyanka Chopra i Nick Jonas (Foto: Getty Images) Priyanka Chopra i Nick Jonas (Foto: Getty Images) Priyanka Chopra i Nick Jonas (Foto: Getty Images) Priyanka Chopra i Nick Jonas (Foto: Instagram) Priyanka Chopra i Nick Jonas (Foto: Profimedia) Priyanka Chopra i Nick Jonas (Foto: Profimedia) Priyanka Chopra (Foto: Profimedia) Priyanka Chopra (Foto: Profimedia) Priyanka Chopra i Nick Jonas (Foto: Getty Images) Priyanka Chopra, Nick Jonas (Foto: Profimedia) +1 Priyanka Chopra, Nick Jonas (Foto: Profimedia) Galerija

Priyanka Chopra snimila je naslovnicu jednog američkog magazina na kojoj se zablistala u haljini golih leđa.

Indijska glumica i supruga pjevača Nicka Jonasa, Priyanka Chopra postigla je veliki uspjeh u Hollywoodu, što je malo kome iz njezine zemlje pošlo za rukom.

Pogledaj i ovo Priyanka Chopra i Nick Jonas - 3 jednostavno zanimljivi Bračni par koji je od početka veze na meti zlih komentara pažnju je i ovoga puta privukao svojim izlaskom

Lijepa 37-godišnja glumica svoju tajnu uspjeha otkrila je u intervjuu za InStyle i ispričala kako ga djelomično duguje svom stavu i tome što se nikada nije bojala neuspjeha. Osim što je dala iskreni intervju, Priyanka se pojavila i na naslovnici istoimenog magazina i doslovno zablistala u haljini golih leđa.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Priyanka Chopra Jonas (@priyankachopra) on

Fotografiju je objavila i na profilu na Instagramu, ispod koje joj je 11 godina mlađi suprug Nick ostavio emotkine goruće vatre i zaljubljenih smajlića, dajući time cijelom svijetu do znanja što misli o naslovnici.

Priyankina karijera počela se kretati usputnom putanjom nakon što je 2000. godine pobijedila na Izboru za Miss svijeta, nakon čega je ostvarila brojne televizijske i filmske uloge. 

"Volim učiti i ne bojim se neuspjeha i da u nečemu neću uspjeti. Ako ne uspijete, što se meni dogodilo puno puta i puno puta sam morala riskirati, jednostvno ustanete nakon što padnete i pokušate nešto drugo. To nije početak kraja svega", izjavila je Priyanka.

Osim poslovnog uspjeha, Priyanki dobro ide i u privatnom životu. Prije godinu dana udala se za mlađahnog Nicka na raskošnoj ceremoniji u rodnoj Indiji, dok je druga svečanost bila održana u Nickovoj Americi.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Priyanka Chopra Jonas (@priyankachopra) on

1/4 >> Pogledaji ovu galeriju Granger Smith (Foto: Instagram) Granger i Amber Smith (Foto: Profimedia) Granger Smith (Foto: Getty Images) +0 Granger Smith (Foto: Getty Images) Celebrity Pjevač podijelio tužnu vijest: ''Preminuo je naš trogodišnji sin, srca su nam slomljena, utjehu tražimo u Bogu''
 

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene