Pogled ponosnog muža

Lijepa glumica za šetnju s 10 godina mlađim suprugom pokazala dekolte i naglasila obline!

Priyanka Chopra, Nick Jonas (Foto: Profimedia) Priyanka Chopra, Nick Jonas (Foto: Profimedia) Profimedia 1/11 >> Pogledaji ovu galeriju Priyanka Chopra, Nick Jonas (Foto: Profimedia) Priyanka Chopra, Nick Jonas (Foto: Profimedia) Priyanka Chopra, Nick Jonas (Foto: Profimedia) Priyanka Chopra i Nick Jonas (Foto: AFP) Priyanka Chopra i Nick Jonas (Foto: Instagram) Priyanka Chopra i Nick Jonas (Foto: Profimedia) Priyanka Chopra (Foto: Profimedia) Priyanka Chopra i Nick Jonas (Foto: Getty Images) Priyanka Chopra i Nick Jonas (Foto: Getty Images) Priyanka Chopra i Nick Jonas (Foto: Getty Images) +0 Priyanka Chopra i Nick Jonas (Foto: Getty Images) Galerija

Priyanka Chopra i Nick Jonas ovih dana borave u New Yorku gdje su ih uhvatili fotografi.

Priyanka Chopra i Nick Jonas (26) upoznali su se prije dvije godine na dodjeli Oscara, a u jednom od intervjua glazbenik je priznao da ga je glumica osvojila na prvi pogled.

Pogledaj i ovo Priyanka Chopra i Nick Jonas Kakav par! Zbog razlike u godinama rijetki su vjerovali da će uspjeti, ali njihova je ljubav iz dana u dan sve jača!

A da su i danas zaljubljeni kao i kad su tek započeli vezu koja je završila brakom, govore najnovije fotografije na kojima Nick Priyanku ne ispušta iz ruku.

Par koji se vjenčao krajem prošle godine plijenio je pažnju u šetnji New Yorkom, a sve su oči bile uprte baš u glumicu koja je bila predivna u dekoltiranoj ljubičastoj haljini koja je naglasila njezine obline.

Priyanka i Nick zaručili su se poslije samo dva mjeseca veze na proslavi njezinog 36. rođendana.

 

1/4 >> Pogledaji ovu galeriju Princ Harry i vojvotkinja od Sussexa pokazali sina (Foto: AFP) - 1 Princ Harry i vojvotkinja od Sussexa pokazali sina (Foto: AFP) - 2 Princ Harry i vojvotkinja od Sussexa pokazali sina (Foto: AFP) - 3 +0 Princ Harry i vojvotkinja od Sussexa pokazali sina (Foto: AFP) - 5 Celebrity Harry i Meghan objavili novu fotografiju sina kojom su ujedno odali i počast pokojnoj princezi Diani

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene