bolna situacija

Kate Middleton raduje se samo jednoj osobi u ovim trenucima, a istodobno pokušava utješiti princa Williama

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Princu Williamu najveći je oslonac supruga Kate Middleton nakon što je njegov brat, princ Harry dao intervju Opri Winfrey, a potom su otkriveni i detalji njihova telefonskog razgovora.

Kate Middleton velika je potpora svom mužu, princu Williamu, koji prolazi kroz teško razdoblje nakon intervjua koji su njegov brat, princ Harry i Meghan Markle imali s Oprom Winfrey

Pogledaj i ovo Princ Louis Konačno osvanula! Pogledajte novu preslatku fotografiju živahnog princa Louisa, za nju je zaslužna njemu najvažnija osoba!

William je uznemiren i ljut nakon ružnih tvrdnji brata i njegove supruge Meghan, a Kate suosjeća s njim. Sve se više oslanja na Middleton otkad je objavljen intervju i usto su još i proizašli detalji njegova telefonskog razgovara s Harryjem, tvrdi izvor za Daily Mail

"Kate je uvijek bila odana Williamu unatoč tome koliko je bliska s Harryjem. Lojalna je svom suprugu i njegovoj obitelji. Iako je uvijek voljela mir i složnost, shvaća muževu uznemirenost i ljutnju te suosjeća s njim", ispričao je izvor. 

Ipak, ovim teškim trenucima pozornost s intervjua i ružnih optužbi usmjerila je na svoju nećakinju Grace, koju je nedavno rodila njezina sestra Pippa Middleton. Kate druženje s malenom pruža veliku radost. 

"Nećakinja je dobrodošlo odvlačenje pažnje za Kate nakon nekoliko teških tjedana. Vratila joj je osmijeh na lice", rekao je izvor. 

Nove informacije isplivale su nakon što je CBS-ova voditeljica Gayle King obavijestila javnost da telefonski razgovor prinčeva Williama i Harryja nije dobro prošao. Naime, razgovarali su nakon intervjua s Oprom Winfrey i Meghan je otkrila King da njihova komunikacija nije bila baš produktivna. 

Zbog toga se William boji uopće više razgovarati s bratom jer ne želi da sve procuri na američku televiziju. 

1/1 >> Pogledaji ovu galeriju +0 Maja Šuput Celebrity Maja Šuput otkrila da joj je Grubnić došao u goste i pohvalila se poklonom koji je donio njezinu sinu

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene