Britanska kraljevska obitelj ovih je dana u središtu pozornosti. Poslije Meghan Markle na red je došao princ William.

Galerija


Britanska kraljevska obitelj ovih je dana u središtu pozornosti.

Vezani članci Princ William i Kate Middleton William i Kate sklopili tajni dogovor: On nije htio čuti za vjenčanje s njom, a ona se poslužila ženskom taktikom? Princ William s djecom Rijetko izdanje: Objavljena nova slika princa Williama i djece kako se igraju, a iza kamere se našlo poznato lice

Naime, prvo je još neki dan održano krštenje princa Louisa, zatim je princeza Charlotte postala internetski hit zbog rečenice koju je na krštenju uputila okupljenim novinarima, a potom je održana i 100. obljetnica Kraljevskih zračnih snaga na kojoj su glavne zvijezde bili Meghan Markle, odnosno vojvotkinja od Sussexa, ali i princ William.

Vojvotkinja je standardno razbjesnila Britance zbog geste za koju oni smatraju da je "neženstvena" te kako je njome uvrijedila kraljicu, dok ih je William nasmijao svojim hihotanjem tijekom ceremonije u Westminster Abbeyju.

36-godišnjeg princa kamera je snimila kako se smješka u trenutku kada je princ Edward nekome od okupljenih gostiju gestikulirao da klekne, a nije dugo trebalo da se snimka proširi internetom.

Za to vrijeme njegova supruga Kate Middleton bila je vrlo ozbiljna, no on se jedva suzdržavao da ne prasne u smijeh.

Princ William (Foto: Screenshot)
Princ William (Foto: Getty) Foto: Getty

Ovo nije prvi put da princ radi takve grimase na službenim događajima, no zbog toga ga i volimo.