Je li to doista razlog?

Ne vole ju baš svi: Meghan Markle ponovno razbjesnila britansku javnost zbog jednog "nevinog" poteza

Meghan Markle (Foto: Getty) Meghan Markle (Foto: Getty) Getty 1/4 >> Pogledaji ovu galeriju Meghan Markle (Foto: Getty) Meghan Markle (Foto: Getty) Meghan Markle (Foto: Getty) +0 Meghan Markle (Foto: Getty) Galerija

Čini se kako Meghan Markle ima problema s poštivanjem pravila.

Čini se kako Meghan Markle ima problema s poštivanjem pravila.

Pogledaj i ovo Princ Harry i Meghan Markle Iznenađeni? Evo kako su i kada Meghan Markle i princ Harry saznali da je Kate Middleton bolesna: "Nekoliko izvora potvrđuje da..."

Bivša američka glumica, a danas vojvotkinja od Sussexa, odustala je od karijere, društvenih mreža i života u SAD-u zbog ljubavi s princem Harryjem za kojeg se udala 19. svibnja ove godine.

No čini se kako dotična još uvijek ima problem s poštivanjem brojnih kraljevskih pravila koje joj nameće spomenuta titula, a upravo je prekršila jedno po drugi put, čime je razbjesnila Britance koji smatraju kako je time uvrijedila kraljicu Elizabetu II.

Meghan Markle (Foto: Getty) Meghan Markle (Foto: Getty) Foto: Getty

Naime, tijekom priredbe održane povodom 100. obljetnice Kraljevskih zračnih snaga, vojvotkinja je sjela iza kraljice, a kamere su ju snimile kako sjedi prekriženih nogu, što Britanci smatraju "nedamskim" ponašanjem.

Damama s kraljevskog dvora tako oba stopala u svakom trenutku moraju dodirivati zemlju, no bilo je i onih koji smatraju da Meghan time nije željela uvrijediti kraljicu, već samo pokušava naći odgovarajući način sjedenja na službenim događanjima.

Meghan Markle (Foto: Getty) Meghan Markle (Foto: Getty) Foto: Getty

"Uobičajeno jest da žene, bile one članice kraljevske obitelji ili ne, nikad ne sjede prekriženih nogu, no očito je da vojvotkinja od Sussexa traži svoj stil i udobnu poziciju. Ispravno bi bilo da ne radi veliki razmak između zglobova što izgleda nezgrapno", otkrila je stručnjakinja za bonton William Hanson za The Daily Mail te tako stala u njezinu obranu.

Ono što je još zanimljivije jest to da su i samu kraljicu kamere više puta uhvatile kako sjedi prekriženih nogu pa se čini da se radi samo o netrpeljivosti djela britanske javnosti prema novopečenoj vojvotkinji.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene