Princ William i Kate Middleton u ponedjeljak su krstili i treće dijete, sina Louisa, a pažnju je i ovaj put ukrala princeza Charlotte.

Galerija


Princeza Charlotte već je pobrala simpatije javnosti nakon što je u travnju s obitelji išla u posjet tek rođenom bratu Louisu. Tada je okupljenima mahala otkako je došla pred bolnicu, a onda se pred samim ulaskom još jednom okrenula i pozdravila sve prisutne. A u centru pažnje bila je i nakon krštenja svojega mlađeg brata u ponedjeljak. Naime, kada je s roditeljima princom Williamom i Kate Middleton napuštala kapelicu St. James, prisutnim fotografima dobacila je da oni ne dolaze na proslavu krštenja, a nakon toga ih je otpratila pogledom sve dok ih nije izgubila iz vida.

Charlotte i njezin brat princ George nisu se odvajali od oca Williama kojeg su cijelo vrijeme čvrsto držali za ruke, dok je njihova majka Kate u naručju nosila njihovog mlađeg brata. 

Vezani članci Kate Middleton - 3 Kate je bila jako zabrinuta zbog Harryjeva vjenčanja s Meghan, jedna stvar ju je posebno mučila i to nikako nije mogla shvatiti Princ Harry i Meghan Markle Harry i Meghan jedini nisu htjeli javno čestitati godišnjicu Williamu i Kate, morali su to učiniti na svoj način?

Princ Louis kršten je u kraljevskoj kapelici u Londonu. Među gostima su bili i princ Charles i Camilla, princ Harry te njegova supruga Meghan Markle, kao i Pippa Middleton te njezin suprug James.

Louis je treće dijete Kate i Williama, a roditelji su mu odabrali čak šest krsnih kumova.