Ima samo 3 godine

Usput im dobacila: Princeza Charlotte podsjetila okupljene fotografe što ih ide ako su slučajno zaboravili

Princeza Charlotte (Foto: Getty Images) Princeza Charlotte (Foto: Getty Images) Getty Images 1/6 >> Pogledaji ovu galeriju Princeza Charlotte (Foto: Getty Images) Princeza Charlotte (Foto: Getty Images) Princeza Charlotte (Foto: Getty Images) Princeza Charlotte (Foto: Getty Images) Princ Louis (Foto: Getty) +0 Jimmy Jean-Louis (Foto: Dnevnik.hr) Galerija

Princ William i Kate Middleton u ponedjeljak su krstili i treće dijete, sina Louisa, a pažnju je i ovaj put ukrala princeza Charlotte.

Princeza Charlotte već je pobrala simpatije javnosti nakon što je u travnju s obitelji išla u posjet tek rođenom bratu Louisu. Tada je okupljenima mahala otkako je došla pred bolnicu, a onda se pred samim ulaskom još jednom okrenula i pozdravila sve prisutne. A u centru pažnje bila je i nakon krštenja svojega mlađeg brata u ponedjeljak. Naime, kada je s roditeljima princom Williamom i Kate Middleton napuštala kapelicu St. James, prisutnim fotografima dobacila je da oni ne dolaze na proslavu krštenja, a nakon toga ih je otpratila pogledom sve dok ih nije izgubila iz vida.

Pogledaj i ovo Princ William Sve je pomno isplanirano Princ William pojavio se na istom događaju gdje je bio i brat Harry, a evo kako su se izbjegli!

Charlotte i njezin brat princ George nisu se odvajali od oca Williama kojeg su cijelo vrijeme čvrsto držali za ruke, dok je njihova majka Kate u naručju nosila njihovog mlađeg brata. 

Princ Louis kršten je u kraljevskoj kapelici u Londonu. Među gostima su bili i princ Charles i Camilla, princ Harry te njegova supruga Meghan Markle, kao i Pippa Middleton te njezin suprug James.

Louis je treće dijete Kate i Williama, a roditelji su mu odabrali čak šest krsnih kumova.

 

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene